emirates

Η Emirates καλύπτει τα ιατρικά έξοδα και έξοδα καραντίνας για COVID-19 στους επιβάτες της, ανεξαρτήτως προορισμού και θέσης

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι πελάτες της Emirates μπορούν πλέον να ταξιδέψουν νιώθοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς η αεροπορική εταιρεία θα καλύψει τυχόν ιατρικά έξοδα έως 150.000 ευρώ και κόστος καραντίνας 100 ευρώ την ημέρα για 14 ημέρες, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η συγκεκριμένη κάλυψη παρέχεται από την αεροπορική εταιρεία δωρεάν σε όλους τους πελάτες της.

Η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει δωρεάν, παγκόσμια κάλυψη για τα κόστη που προκύπτουν από τον COVID-19.

Η κάλυψη των ιατρικών έξοδών και του κόστους της καραντίνας λόγω COVID-19 προσφέρεται από την Emirates δωρεάν για όλους τους πελάτες της, ανεξάρτητα από τη θέση ή τον προορισμό τους.

Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα και έως τις 31 Οκτωβρίου 2020. Πιο συγκεκριμένα, ισχύει για πτήσεις που πραγματοποιούνται έως και τις 31 Οκτωβρίου και για  31 ημέρες από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη πτήση του ταξιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη αυτή παροχή, ακόμα και αν ταξιδέψουν προς άλλη πόλη αφού φτάσουν στον προορισμό τους με την Emirates.

Οι πελάτες δεν χρειάζεται να εγγραφούν ή να συμπληρώσουν οποιαδήποτε φόρμα πριν ταξιδέψουν και δεν υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν αυτή την κάλυψη που παρέχεται από την Emirates.

Οποιοσδήποτε πελάτης διαγνωστεί με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πρέπει απλώς να επικοινωνήσει στην ειδική τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να του παραχωρηθεί βοήθεια και κάλυψη των εξόδων.

Ο αριθμός επικοινωνίας και λεπτομέρειες σχετικά με τις καλύψεις για ιατρικά έξοδα προερχόμενα από τον COVID-19, διατίθενται ΕΔΩ..

Ευελιξία και ασφάλεια: Με το σταδιακό άνοιγμα των συνόρων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Emirates αναθεώρησε τις πολιτικές κρατήσεων για να προσφέρει στους πελάτες της περισσότερη ευελιξία και αυτοπεποίθηση για να προγραμματίσουν το ταξίδι τους. Οι πελάτες, των οποίων τα ταξιδιωτικά σχέδια έχουν ανατραπεί από ταξιδιωτικούς περιορισμούς ή περιορισμούς στις πτήσεις λόγω του COVID-19, μπορούν να κρατήσουν στο εισιτήριό τους, το οποίο θα ισχύει για 24 μήνες και να κάνουν κράτηση για να πετάξουν αργότερα. Μπορούν επίσης να ζητήσουν ταξιδιωτικά κουπόνια από την Emirates ή να αιτηθούν επιστροφή χρημάτων μέσω της διαδικτυακής φόρμας στον ιστότοπο της εταιρείας ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Υγεία και ασφάλεια πρώτα: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

Ταξιδιωτικοί περιορισμοί: Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια εισόδου της χώρας στην οποία κατευθύνονται.

Μπορείτε να δείτε όλη την ανακοίνωση εδώ.

 

Η EMIRATES

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 24 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περισσότερους από 3.1 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 4.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 157 προορισμών σε 83 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *