Επαφές του υφυπουργού Τουρισμού της Κύπρου, με τουριστικούς φορείς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με επικεφαλής τον υφυπουργό Τουρισμό κ. Κώστα Κουμή, αντιπροσωπεία του υφυπουργείου Τουρισμού πραγματοποιεί στο Ντουμπάι και στο Αμπού Ντάμπι συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών οργανισμών και αεροπορικών εταιρειών.

Στόχος των επαφών είναι η διερεύνηση των τουριστικών προοπτικών της συγκεκριμένης γεωγραφικής αγοράς, η καταγραφή των όποιων θεμάτων και προκλήσεων απασχολούν την αγορά αυτή τη περίοδο, αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων συνεργασίας με τους τοπικούς τουριστικούς εταίρους, με απώτερο σκοπό την αύξηση των ροών από την περιοχή.

Παράλληλα με τις επαφές του, ο υφυπουργός Τουρισμού θα έχει συνεντεύξεις σε ξένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, προβάλλοντας το πλούσιο τουριστικό προϊόν της Κύπρου, αλλά και όλες τις θετικές εξελίξεις που αφορούν τη χώρα μας σε επίπεδο υποδομών και όχι μόνο.

Η αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιρατών όπως και η ευρύτερη αγορά της Μέσης Ανατολής είναι μία πολύ σημαντική αγορά για τη χώρα μας, με ισχυρή προοπτική ανάπτυξης, κάτι που τονίζεται σε κάθε συνάντηση από τον υφυπουργό Τουρισμού.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *