Επιτυχής παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης στην τουριστική έκθεση «TTR 2022» στο Βουκουρέστι

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ
Δυναμική παρουσία είχε η Περιφέρεια Κρήτης στην τουριστική έκθεση «TTR 2022», που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου με φυσική παρουσία στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Τα στελέχη τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα του τουριστικού προϊόντος του νησιού όπως είναι η  ασφάλεια του προορισμού και κατά την περίοδο της πανδημίας, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών,  οι μοναδικές ομορφιές της Κρήτης,  με στόχο την τόνωση και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ρουμανία. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης και ενημερώθηκε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, τα αξιοθέατα και τις δυνατότητες αναψυχής που προσφέρει το νησί στον επισκέπτη.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε  ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου και ο προϊστάμενος της Δ/νσης Τουρισμού Νίκος Αλεξάκης.

Ο κ. Κώτσογλου αναφερόμενος στη έκθεση επεσήμανε: «Η συμμετοχή μας στην «TTR 2022» αποτέλεσε το «ποδαρικό» για την Περιφέρεια Κρήτης το 2022, μαζί με το Χέρνινγκ στην Δανία. Τα μηνύματα ήταν άκρως θετικά στο τουριστικό επίπεδο. Οι Ρουμάνοι όπως και γενικά οι Βαλκάνιοι αναγνωρίζουν την Κρήτη ως έναν «incredible» προορισμό και κατά συνέπεια θα δώσουν και πάλι μια χρονιά αύξησης των αριθμών τους, αν και οι πολεμικές εξελίξεις στην Ουκρανία έδωσαν ένα τόνο γκρίζου, στον ενθουσιασμό που μας έδωσε,  η TTR 2022».

Η Κρήτη το επόμενο διάστημα θα είναι παρούσα σε εκθέσεις όπως και σε κάθε άλλη σημαντική τουριστική δράση, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *