ΙΤΒ Berlin: Ευκαιρίες για τους νέους επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η ITB Berlin είναι ένας  ιδανικός  τόπος για να ξεκινήσει κάποιος την επαγγελματική του σταδιοδρομία: Από 6 έως 10 Μαρτίου φοιτητές, νέοι επαγγελματίες, εξειδικευμένοι επαγγελματίες του τουρισμού και νέοι επισκέπτες που θα βρεθούν στο World’s Leading Travel Trade Show μπορούν να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με την καριέρα τους στον χώρο του τουρισμού, αλλά και τις ευκαιρίες κατάρτισης στο ITB Career Centre Hall 11.1.

Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες

Οι αιτούντες μπορούν να έχουν άμεση επαφή με τους διευθυντές προσωπικού των εταιρειών τουρισμού και να γνωρίσουν προσωπικά τους υποψήφιους εργοδότες. Περίπου 30 εθνικά και διεθνή πανεπιστήμια, τεχνικά κολέγια, επαγγελματικές ακαδημίες και άλλοι φορείς παροχής υπηρεσιών θα παρουσιάσουν μαθήματα και  προηγμένη κατάρτιση.

Οι νέοι επαγγελματίες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις μεμονωμένες συμβουλές σταδιοδρομίας που προσφέρονται από τον οργανισμό της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Απασχόλησης, καθώς και από τους δωρεάν ελέγχους των αιτήσεων. Μπορούν επίσης να ανακαλύψουν μια πιθανή σταδιοδρομία στον ταξιδιωτικό κλάδο από το ITB Job Wall, το οποίο έχει πάνω από 200 κενές θέσεις εργασίας.

Ένας μεγάλος αριθμός πιθανών εργοδοτών θα παρευρεθεί στην ITB Berlin.Η λίστα με τους εκθέτες που συμμετέχουν κάθε μέρα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.itb-berlin.de/en/Visitors/CareerCenter/.

Οι εκδηλώσεις

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στην έκθεση του ITB στο Βερολίνο, στο επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι η Ημέρα Νέων Επαγγελματιών της ITB. Σε βασικές ομιλίες, συνεντεύξεις και συζητήσεις σε ομάδες, οι ανώτεροι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων από την τουριστική βιομηχανία θα δώσουν μια εικόνα για τον κόσμο  εργασίας στον ταξιδιωτικό τομέα.

Κορυφαίοι εκπρόσωποι, από τον χώρο του τουρισμού θα βρίσκονται στις ημέρες των  εκδηλώσεων για να μιλήσουν για τον χώρο του τουρισμού. Όπως για παράδειγμα, ο Sören Hartmann, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DER Touristik και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου REWE, θα βασιστεί στην πολυετή εμπειρία του, μιλώντας για τις ευκαιρίες στον τουρισμό και το κλειδί για την επιτυχία σε μια βιομηχανία που αντιμετωπίζει σημαντικές αλλαγές.

Η Ημέρα Νέων Επαγγελματιών θα ολοκληρωθεί με την ετήσια παρουσίαση του Βραβείου Επιστημών DGT.

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα της Ημέρας Νέων Επαγγελματιών της ITB μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σύμβασης ITB του Βερολίνου στη διεύθυνση www.bit.ly/2X0TxaG.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *