λογο

Λύση της συνεργασίας μεταξύ Ryanair και Amadeus

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τη συνεργασία της με την Amadeus, αφού οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Η συνεργασία της low cost αεροπορικής εταιρίας με το σύστημα  GDS, που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014, θα λήξει στις 15 Δεκεμβρίου.

Η Ryanair θα συνεχίσει να εξυπηρετεί ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω των GDS συνεργασιών με την Travelport και την Saber, καθώς οι εμπορικές συμφωνίες με αυτές παραμένουν αμετάβλητες.

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Ryanair, Kenny Jacobs, δήλωσε: «Ευχόμαστε στην Amadeus να συνεχίσει την καλή πορεία και την ευχαριστούμε για την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης συνεργασίας μας. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μέσω της χρήσης της πλατφόρμας Navitaire, μιας εταιρείας της  Amadeus. Οι πελάτες μας πρέπει να είναι σίγουροι ότι η λήξη αυτής της συνεργασίας δεν θα έχει καμία απολύτως επίδραση στις χαμηλές τιμές της Ryanair, οι οποίες παραμένουν και θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμες για απευθείας κρατήσεις μέσω του Ryanair.com, το μεγαλύτερο website αεροπορικής εταιρίας παγκοσμίως».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *