Με «μεταγραφή» από την TUI, o νέος διευθύνων σύμβουλος της EasyJet

Με «μεταγραφή» από την TUI, o νέος διευθύνων σύμβουλος της EasyJet

"Μεταγραφή" από την TUI !!!

0
easyjet

Η EasyJet, διόρισε τον Johan Lundgren ως διευθύνοντα σύμβουλο στη θέση της Carolyn McCall, η οποία αποχώρησε για να ενταχθεί στο δυναμικό του ITV.

Ο πρώην επικεφαλής της TUI, Lundgren, θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο της easyJet ως διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος την 1η Δεκεμβρίου και η McCall θα παραιτηθεί από τη θέση της στο διοικητικό συμβούλιο στις 30 Νοεμβρίου. Θα παραμείνει στην αεροπορική εταιρεία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για να βοηθήσει στη μετάβαση, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

Ο Lundgren έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ταξιδιών, και πιο συγκεκριμένα τα τελευταία 12 δούλευε στον όμιλο TUI ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της Mainstream Markets.

Ο John Barton, πρόεδρος της easyJet, δήλωσε: «Το συμβούλιο της easyJet κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον Johan ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας μας. Ο Johan έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην ευρωπαϊκή ταξιδιωτική βιομηχανία ως διευθύνων σύμβουλος και σε ευρύτερους ρόλους ομάδας. Είναι στρατηγικός αλλά και επιχειρησιακά επικεντρωμένος και έχει αποδείξει ότι είναι ένας πελατοκεντρικός, χαρισματικός και επιτυχημένος ηγέτης. Η easyJet βρίσκεται ανάμεσα στους νικητές σε ένα δυναμικό περιβάλλον μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών. Ο Johan κληρονομεί μια ηγετική ομάδα γεμάτη δύναμη, αφοσιωμένους ανθρώπους και πιστούς επιβάτες που ταξιδεύουν στο καλύτερο δίκτυο της Ευρώπης. Είμαι βέβαιος ότι κάτω από την ηγεσία του, η δύναμη της easyJet θα αυξάνεται συνεχώς. Τέλος, ήθελα να μεταφέρω ακόμα μια φορά το «ευχαριστώ» των ανθρώπων της easyJet στην Carolyn για όλα όσα έκανε για την εταιρεία και να της ευχηθώ τα καλύτερα για τον νέο και συναρπαστικό ρόλο που αναλαμβάνει.»

Ο Lundgren πρόσθεσε: «Έχω πετάξει και είμαι οπαδός της easyJet και των υπέροχων ανθρώπων της για πολλά χρόνια. Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για να ενταχθώ στην κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης. Η Carolyn έχει δημιουργήσει μια φανταστική ομάδα και μαζί τους προσβλέπω στην περαιτέρω ανάπτυξη της easyJet».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ