ΠΟΛΥΕΥΘΥΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ – ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ Ι.Κ.Ε.: Πρωτοπόρος και στην ασφάλεια η DOMETIC

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
  • Οι βραβευµένες σειρές proSafe της DOMETIC εµπλουτίστηκαν πρόσφατα µε µοντέλα ηλεκτρονικών θυρίδων ασφαλείας top-opening, τύπου «καταπακτής».
  • Minisafes εύχρηστα, καλαίσθητα και λειτουργικά που προσφέρουν µέγιστη ασφάλεια, χάρη στον ατσάλινο σκελετό τους και τα «smart» συστήµατα κλειδώµατος που διαθέτουν.

H σουηδικής καταγωγής, πολυεθνική εταιρεία Dometic είναι γνωστή, παγκοσµίως, ως η νούµερο ένα κατασκευάστρια εταιρεία minibars, τα οποία διαθέτει στα ξενοδοχεία, σε µεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων, συνοδευόµενα από πλήθος διακρίσεων και πιστοποιητικών.  

Η φήµη της οφείλεται στην άριστη ποιότητα υλικών που χρησιµοποιεί και την τεχνολογία αιχµής που δηµιουργεί για να παράξει καινοτόµες συσκευές, όπως αθόρυβα miniBars οικολογικού σχεδιασµού, επαναστατικά συρταρωτά minibars, ηλεκτρονικά, απαραβίαστα minisafe και winecellars υψηλών απαιτήσεων.

Στον τοµέα των miniSafes η DOMETIC πρωτοπορεί µε τις βραβευµένες σειρές proSafe, ειδικά σχεδιασµένες για µέγιστη ασφάλεια, κατασκευασµένες από ανθεκτικό ατσάλι, µε δυνατότητα ειδικής παραγγελίας διαστάσεων.

Το µοντέλο MDT 400Χ της DOMETIC, ιδανικό για δωµάτια ξενοδοχείων, ξεχωρίζει για τον κοµψό σχεδιασµό του, µε άνοιγµα από πάνω, τις πρωτοποριακές τεχνολογίες βιοµηχανικής ρύθµισης και την εύκολη λειτουργία του.

Με εσωτερικό φωτισµό και έναν βοµβητή επιβεβαίωσης που επιτρέπει στο χρήστη να γνωρίζει ότι το χρηµατοκιβώτιο είναι ασφαλώς κλειδωµένο, το MDT400X προσφέρει άνεση και αίσθηµα ασφάλειας πως τα πολύτιµα αντικείµενά του είναι καλά προστατευµένα.

Έχει χρώµα γκρι ανθρακί, διαστάσεις 130 x 400 x 350 mm (Υ x Π x Β) και χωρητικότητα 8,5 λίτρων, ικανή να φιλοξενήσει φορητούς υπολογιστές και tablet (έως και 15 ίντσες), κάµερες και άλλα προσωπικά αντικείµενα.

Ο τετραψήφιος κωδικός επισκέπτη διευκολύνει την πρόσβαση.

Εκτός από εσωτερικό φως LED, το οποίο καθιστά όλο το περιεχόµενο ορατό µε µια µατιά, το Dometic ProSafe MDT400X διαθέτει και ένα µοναδικό σχεδιασµό ανοίγµατος που επιτρέπει στα ξενοδοχεία πολλές επιλογές εγκατάστασης σε όλο το δωµάτιο, όπως µέσα σε ένα συρτάρι.

Το χρηµατοκιβώτιο τροφοδοτείται από 4 µπαταρίες AA και διαθέτει ένα σήµα «χαµηλής µπαταρίας» που αναβοσβήνει για να ειδοποιήσει το ξενοδοχείο όταν πρέπει να αντικατασταθούν. Προαιρετικά µπορεί να δοθεί, κατόπιν ζήτησης, Κιτ στερέωσης.

DOMETICΗ κραταιά DOMETIC, µε ιστορία σχεδόν ενός αιώνα και πολλά εκατοµµύρια συσκευών της εγκαταστηµένα στο 90% των ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων, σε όλον τον κόσµο, έχει «κατακτήσει» και τα περισσότερα ελληνικά ξενοδοχεία, µέσω της αντιπροσώπου της εταιρείας «ΠΟΛΥΕΥΘΥΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ – ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ Ι.Κ.Ε.», η οποία ηγείται στον ελληνικό, ξενοδοχειακό εξοπλισµό µε προϊόντα ευρωπαϊκών οίκων, απαράµιλλης ποιότητας και υπηρεσίες άξιες εµπιστοσύνης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *