Πολυνίκης η Ελλάδα στα WTA 2022 | Νέες παγκόσμιες διακρίσεις σε ξενοδοχεία και προορισμούς

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με μια σειρά από σημαντικά βραβεία ξεχώρισε ο ελληνικός τουρισμός, για μία ακόμη φορά, στα World Travel Awards 2022, τα Όσκαρ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, στην ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου στη Μουσκάτ του Ομάν, με τη συμμετοχή της παγκόσμιας ελίτ της βιομηχανίας των Ταξιδιών και της Φιλοξενίας.

Τα αστέρια της τουριστικής-ταξιδιωτικής βιομηχανίας συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την πολύ-αναμενόμενη επιστροφή του παγκόσμιου τουρισμού και να μάθουν τους “best of the best”, στον κόσμο.

metaxa
Το εξαιρετικό Santo Maris

Στην απονομή των WTA 2022 διακρίθηκαν τα ξενοδοχεία Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ως το Κορυφαίο Boutique Resort στον Κόσμο για το 2022, το Grand Forest Metsovoτο ως Κορυφαίο Ξενοδοχείο Ορόσημο στον Κόσμο, το Aristi Mountain Resort & Villas ως Κορυφαίο Οικολογικό Καταφύγιο στον Κόσμο, ενώ πάνω από μία διακρίσεις κέρδισε το Sani Resort, αυτή του Kορυφαίου Resort Πολιτιστικού Προορισμού στον κόσμο, του Κορυφαίου Οικογενειακού και Παραθαλάσσιου Resort και του Κορυφαίου Πολυτελούς Οικολογικού Resort.

Η ηγετική ομάδα της HotelBrain υπό τον Πάνο Παλαιολόγο

Στα βραβεία, η Αθήνα αναδείχθηκε Κορυφαίος Πολιτιστικός Προορισμός Πόλης στον Κόσμο για το 2022 και η περιφέρεια Αττικής ως Κορυφαίος Προορισμός Αειφόρου Τουρισμού.

Μία ακόμη ξεχωριστή διάκριση συνιστά η ανάδειξη του ομίλου HotelBrain ως Κορυφαία Εταιρία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στον κόσμο 2022 και της Mideast Travel Worldwide ως Κορυφαία Εταιρία Διαχείρισης Προορισμού.

Η βραδιά σηματοδότησε μια χρονιά που όμοιά της για τον τουρισμό των Μαλδίβων δεν υπήρχε, με τις Μαλδίβες να κερδίζουν τον τίτλο του κορυφαίου Προορισμού στον Κόσμο, με την Maldives Marketing & Public Relations Corporation (MMPRC) να παίρνει το βραβείο του Κορυφαίου Τουριστικού Συμβουλίου στον Κόσμο.

Ακόμη, μία σειρά από βραβεία κέρδισε το Βιετνάμ, με το Ανόι να αναδεικνύεται σε Κορυφαίο Προορισμό για Διάλειμμα Πόλης στον Κόσμο, ενώ ως Κορυφαίος Προορισμός για Φυσικό Νησί στον Κόσμο παρουσιάστηκε το Phu Quoc, ως Κορυφαίος προορισμός για πόλη στον Κόσμο αναδείχθηκε το Tam Đảo, το βραβείο του Κορυφαίου Περιφερειακού Προορισμού στον κόσμο απονεμήθηκε στο Moc Chau, με το Βιετνάμ να κερδίζει το βραβείο του Κορυφαίου Προορισμού Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Ο Graham Cooke, ιδρυτής των WTA, δήλωσε: “Ήταν τιμή μας να διοργανώσουμε τον μεγάλο τελικό της επιστροφής μας εδώ στο υπέροχο Σουλτανάτο του Ομάν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους νικητές απόψε. Αναγνωριστήκατε από το παγκόσμιο κοινό μας που ψηφίζει ως οι ηγέτες της τουριστικής αριστείας. Γνωρίζω ότι η δέσμευσή σας να γίνετε οι καλύτεροι θα συμβάλει με τη σειρά της στην άνοδο των προτύπων σε ολόκληρο τον κλάδο και θα αυξήσει το συλλογικό επίπεδο αξιολόγησης”.

Tagged

1 σχόλιο στο “Πολυνίκης η Ελλάδα στα WTA 2022 | Νέες παγκόσμιες διακρίσεις σε ξενοδοχεία και προορισμούς

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *