Προσφορές της Emirates για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Προσφορές της Emirates για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Ανακαλύψτε νέους κόσμους με τις ειδικές προσφορές της Emirates. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές και ανακαλύψτε μαγευτικούς προορισμούς όπως το Ντουμπάι, το Νέο Δελχί και τη Νέα Υόρκη σε καταπληκτικές τιμές

EK_UAE carriers_flypast
Aεροσκάφος της Emirates

Η Emirates, ανακοινώνει νέες μοναδικές προσφορές για την Οικονομική Θέση για τους επιβάτες από Ελλάδα.

Από τις 12 έως τις 21 Απριλίου 2019, οι  επιβάτες που ταξιδεύουν σε υπέροχους προορισμούς στην Άπω Ανατολή, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία ή τη Νέα Υόρκη, μπορούν να κάνουν κράτηση και να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές ταξιδεύοντας από τις 8 Μαΐου ως τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Οι επιβάτες από την Ελλάδα που ταξιδεύουν σε διάφορους προορισμούς, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άνεσης της Emirates, ταξιδεύοντας στους προορισμούς των ονείρων τους με καταπληκτικές τιμές που ξεκινούν από 409€.

Οι επιβάτες λαμβάνουν δωρεάν γεύματα εν πτήσει καθώς και τη βραβευμένη ταξιδιωτική εμπειρία της Emirates με περισσότερα από 4,000 κανάλια ψυχαγωγίας στο σύστημα ice, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών και μουσικής. Οι επιβάτες απολαμβάνουν επίσης τοπικά εμπνευσμένα μενού και τη ζεστή φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της Εταιρείας.

Ακολουθούν οι προσφορές για τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς:

Προορισμός Θέση Τιμή
Ντουμπάι Υ 409
Νέο Δελχί Y 419
Νέα Υόρκη Y 419
Μπανγκόκ Y 549
Πουκέτ Y 559
Πεκίνο Y 579
Γιοχάνεσμπουργκ Y 589
Σιγκαπούρη Y 599
Μπαλί Y 639
Σύδνεϋ Υ 999

*Οι ναύλοι ισχύουν για ταξίδι μετ’επιστροφής. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η EMIRATES

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 23 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2.4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά.

Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα 4.000 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates.

Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 158 προορισμών σε 86 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 271 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ