©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Προσωπικό του ΥΠΕΞ στέλνει στη Ρόδο ο Γεραπετρίτης για τους τουρίστες που έχασαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα | Help desk στο αεροδρόμιο, σύσκεψη σε εξέλιξη

ΦΟΡΕΙΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη υπό τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη για την αντιμετώπιση όλων των διεθνών πτυχών της κατάστασης που έχει προκύψει λόγω των δασικών πυρκαγιών στη Ρόδο.

Φωτό ΥΠΕΞ

Ο υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε, προ ολίγου, στη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, όπου έδωσε οδηγίες στους Ακολούθους Υπηρεσίας για τον περαιτέρω χειρισμό της κατάστασης.

Προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών ήδη μετακινείται στη Ρόδο για να εγκαταστήσει από σήμερα στις 5 μ.μ. εντός του Διεθνούς Αερολιμένα της Ρόδου  Help Desk για τη διευκόλυνση, σε συνεργασία με τις οικείες Πρεσβείες, της έγκαιρης αναχώρησης επισκεπτών, οι οποίοι έχουν απωλέσει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών εγκαθίσταται στην Πολιτική Προστασία για να ενισχύσει την προσπάθεια διαχείρισης της κατάστασης κατά το μέρος που αφορά τη διεθνή επικοινωνία με Πρεσβείες και πολίτες.

Tagged

1 σχόλιο στο “Προσωπικό του ΥΠΕΞ στέλνει στη Ρόδο ο Γεραπετρίτης για τους τουρίστες που έχασαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα | Help desk στο αεροδρόμιο, σύσκεψη σε εξέλιξη

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *