money-tourism

Πρώτο και με διαφορά και το 2019 !!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το κλείσιμο του 2018 και η έλευση του νέου έτους, βρήκε το money-tourism.gr, ξανά, στην πρώτη θέση των ενημερωτικών μέσων του Τουρισμού.

Και η πρωτιά αυτή, δεν αφορά μόνο στα απόλυτα μεγέθη, αλλά και στα ποιοτικά, που εκεί η ιστοσελίδα μας, ανταγωνίζεται και υπερτερεί έναντι κορυφαίων έγκυρων ενημερωτικών ιστοσελίδων – portals, με παραδοσιακή παρουσία, στα δρώμενα της χώρας.

Η εξέλιξη αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς, ότι τα δημόσια στοιχεία του money-tourism.gr, όπως προκύπτουν από το Alexa.com, είναι “certified” και όχι “estimated”, όπως έχουν επιλέξει τα περισσότερα από τα υπόλοπα μέσα.

Πιο αναλυτικά, το money-tourism.gr, είχε στα τέλη του έτους τις εξής θέσεις και στοιχεία:

  • Κατάταξη στην Ελλάδα στην θέση 980
  • Κατάταξη στον παγκόσμιο ιστό στην θέση 113.214
  • Bounce rate 39,9%
  • Μέσος χρόνος παραμονής του αναγνώστη, 16,01 λεπτά
  • Σελίδες που διαβάζει ο κάθε αναγνώστης, 5,6.

Και για τους μη επαϊοντες, το bounce rate, είναι ένας δείκτης που δείχνει ποιο ποσοστό των επισκεπτών, φεύγουν από την ιστοσελίδα, λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφού μπουν και όσο χαμηλότερος είναι, τόσο καλύτερη είναι η αξιολόγηση της ιστοσελίδας. Στον δείκτη αυτό το money-tourism.gr, είναι πρώτο, όπως και στη μέση διάρκεια παραμονής. Για τα δε 16,01 λεπτά που παραμένουν οι αναγνώστες στο money-tourism.gr, οποιοδήποτε σχόλιο, περιττεύει…

Στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε αναλυτικά, τα μεγέθη αυτά:

alexa ksd

Η εξέλιξη αυτή, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά και με στοιχεία, γιατί από τις εκδηλώσεις σας το βλέπουμε κάθε μέρα, την αγάπη και την εμπιστοσύνη,  με την οποία μας περιβάλλετε από το 1995.

Και εμείς από την πλευρά μας, “ανταποδίδουμε” με προσπάθεια, εντιμότητα, αναζήτηση, εγκυρότητα, ταχύτητα και βέβαια με πολλά πολλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

Προσπαθούμε να είμαστε, κατά το ανθρωπίνως δυνατό, παντού, χωρίς να λογαριάζουμε προσωπικό χρόνο, έξοδα και οτιδήποτε άλλο θα επηρέαζε τον στόχο μας, που είναι η δική σας ενημέρωση και η βοήθεια -με τις μικρές μας δυνάμεις- στον κλάδο, από τον οποίο ζούμε και εμείς και οι οικογένειές μας.

Και μια βράβευση

Ο χρόνος όμως έκλεισε και με ένα πολύ σημαντικό και χαρμόσυνο προσωπικό νέο.

Τιμήθηκα με το Βραβείο «ΒΛΑΣΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΙΔΗΣ”, στο πλαίσιο των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση», που απονέμονται παραδοσιακά σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Είναι η 35η απονομή και αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα, αλλά και για όλους όσοι εργαζόμαστε για να παίρνετε στα χέρια σας από το 1995 το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό του Τουρισμού, αλλά και το money-tourism.gr, στους υπολογιστές και τα κινητά σας.

Ευχαριστώ την ΕΔΙΠΤκαι το Ιδρυμα και υπόσχομαι να εκπροσωπήσω επάξια και να προβάλλω την Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού, στην απονομή των βραβείων στους κορυφαίους δημοσιογράφους της χώρας μας.

Καλή χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και τύχη για όλους.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου

Κωνσταντίνος Στ. Δεριζιώτης

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *