Η easyJet λανσάρει τα θερινά δρομολόγια του 2012 για το Ηνωμένο Βασίλειο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


Η easyJet, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Ηνωμένου Βασιλείου, λανσάρει σήμερα τα θερινά της δρομολόγια για το 2012, με επιλογές για περισσότερους από 300 προορισμούς. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν διαθέσιμες πάνω από 110,000 πτήσεις χαμηλού ναύλου για προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.
Η easyJet δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες που επιθυμούν να ξεφύγουν από τον μουντό καιρό της Αγγλίας και να εξασφαλίσουν διακοπές στη λιακάδα για την επόμενη χρονιά, να διασφαλίσουν τις καλύτερες τιμές για ταξίδια από 25 Μαρτίου μέχρι και 2 Σεπτεμβρίου 2012, καθώς υπάρχουν 18 εκατομμύρια διαθέσιμες θέσεις!

Η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης αύξησε τις θέσεις της προς δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και business, μεταξύ των οποίων και η Βαρκελώνη, Αλικάντε, Μαδρίτη και Ρώμη, κάνοντας τώρα τα ταξίδια από τις 10 βάσεις της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο ακόμα πιο εύκολα.

Με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις £21.99 (για απλή μετάβαση συμπεριλαμβανομένων των φόρων), οι επιβάτες το επόμενο καλοκαίρι θα επωφεληθούν από το μεγάλο αριθμό δημοφιλών προορισμών και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξορμήσεις στην ηλιόλουστη Ισπανία, αποδράσεις σε Ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και εξωτικές διακοπές σε προορισμούς όπως το Ισραήλ, την Ιορδανία και το Μαρόκο.

Για πρώτη φορά θα διατίθενται θέσεις από τη νέα βάση της easyJet, το αεροδρόμιο London Southend για τους οχτώ νέους μαγικούς προορισμούς Άμστερνταμ, Αλικάντε, Βαρκελώνη, Μπέλφαστ, Φάρο, Ίμπιζα, Μάλαγα και Μαγιόρκα.

Ο Paul Simmons, Director της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε: «Με το χειμώνα να καταφθάνει ταχύτατα, το λανσάρισμα των δρομολογίων για το 2012, κάνει τους επιβάτες να ανυπομονούν και να επιθυμούν να κλείσουν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές τιμές για τις ετήσιες καλοκαιρινές διακοπές τους και τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου τον επόμενο χρόνο».

«Οι επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ευκαιρία να ταξιδέψουν εύκολα και οικονομικά σε ένα ευρύτατο φάσμα Ευρωπαϊκών προορισμών, με πτήσεις σε κεντρικά αεροδρόμια και βολικές ώρες. Επιπλέον, προσθέτουμε ακόμα περισσότερες επιλογές για το 2012 με την ανακοίνωση νέων προορισμών από τις βάσεις της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο τις προσεχείς εβδομάδες.»

Οι επιβάτες που επιθυμούν να κλείσουν πτήσεις, διαμονή και μετακινήσεις σε πακέτο, μπορούν τώρα να βρουν μεγάλη ποικιλία ευέλικτων και οικονομικών θερινών πακέτων, για την ίδια περίοδο, στην ιστοσελίδα της easyJet Holidays (www.easyJet.com/holidays)