SANITEC

SANITEC: Οι νιπτήρες µπάνιου «MONOBLOC» στα Best Seller της σεζόν

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Το µέγιστο ατού µιας εταιρίας εξοπλισµού, είναι η δυνατότητα ειδικών παραγγελιών που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες του πελάτη και η ευελιξία παραγωγής και τοποθέτησης των συγκεκριµένων προϊόντων και για τον λόγο αυτό, η SANITEC ABEE, µια από τις µεγαλύτερες ελληνικές βιοµηχανίες κατασκευής ειδών υγιεινής, δηµιούργησε την σειρά “MONOBLOC”, µε νιπτήρες µπάνιου σε µεγάλη ποικιλία σχεδίων, προορισµένους για επαγγελµατική χρήση σε ξενοδοχεία, συγκροτήµατα καταλυµάτων, κοινόχρηστους χώρους υγιεινής κ.ά..

H στιβαρότητα της κατασκευής τους, η αντοχή τους στην πολυχρησία και το minimal design τους, τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χώρο. Τα ασυναγώνιστα ατού των νιπτήρων αυτού του τύπου συνοψίζονται στα εξής:

  • Το κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί σε ένα αρχικό μέγιστο μήκος, το οποίο μπορεί να κοπεί σε όποια διάσταση υποδείξει ο πελάτης σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε μπάνιου, ακόμη και σε «φάλτσο».
  • Ο κάθε νιπτήρας παράγεται ξεχωριστά και κόβεται στην μοναδική διάσταση που ταιριάζει ειδικά στο κάθε χώρο. Ανάλογα με το μοντέλο, υπάρχει η δυνατότητα «μετατόπισης» της γούρνας ακριβώς στην θέση που επιθυμεί ο πελάτης.
  • Κατά την ανάθεση της παραγγελίας, δίνεται η ακριβής διάσταση μήκους για το κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου ξεχωριστά και όποιες άλλες ιδιαιτερότητες μπορεί να υπάρξουν (φάλτσα & μετώπες κάλυψης κ.λπ).
  • Παράλληλα, μπορούν να συνδυαστούν με μονοκόμματους πάγκους/ράφια, καλύπτοντας έτσι κάθε χρηστική ανάγκη στο ξενοδοχειακό μπάνιο.
  • Τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά της κατασκευής τους, προσδίδουν μεγάλες αντοχές σε αντίξοες συνθήκες, όπως στη χρήση χημικών απορρυπαντικών και απολυμαντικών καθώς και σε ισχυρές πηγές θερμότητας (όπως π.χ. καύση τσιγάρων κ.ά).
  • Υπάρχει δυνατότητα τοπικής επιδιόρθωσης σε περίπτωση μικροζημιών ή χαράξεων.
  • Η τοποθέτηση των νιπτήρων είναι απλή και γρήγορη. Το κάθε τεμάχιο βιδώνεται επίτοιχα, στις δυο άκρες του. Όλα τα τεμάχια συνοδεύονται πάντα από σετ της αποχέτευσής τους.

SANITECΟι νιπτήρες διαθέτουν σκληρό, συμπαγές σώμα, λεία επιφάνεια και παράγονται σε πλειάδα μοντέρνων χρωμάτων, όπως λευκό, διάφορες αποχρώσεις γρανίτη & μεταλλικά ορυκτά χρώματα, τα οποία μένουν αμετάβλητα στον χρόνο.

Το μοντέλο νιπτήρα MATRIX είναι το πλέον δημοφιλές στην Ευρώπη, χάρη στον κομψό και καινοτόμο σχεδιασμό του. Μια σειρά από μοντέρνα και εργονομικά έπιπλα μπάνιου, ειδικά σχεδιασμένα για ξενοδοχειακά μπάνια από την SANITEC, συνδυάζονται τέλεια με τους νιπτήρες MONOBLOC και δίνουν ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η SANITEC ABEE, με έδρα της τη Θεσσαλονίκη, είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και άλλες χώρες του εξωτερικού για τα αρίστης ποιότητας προϊόντα που παράγει, τα οποία συνοδεύονται με διεθνείς πιστοποιήσεις.

Παράλληλα, εξοπλίζει ένα μεγάλο αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων & ξενώνων με νιπτήρες Monobloc, έπιπλα μπάνιου, νεροχύτες, είδη υγιεινής, μπανιέρες, υδρομασάζ, ντουζιέρες και καμπίνες ντους.

1 σχόλιο στο “SANITEC: Οι νιπτήρες µπάνιου «MONOBLOC» στα Best Seller της σεζόν

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *