Σε Discover Airlines μετονομάζεται η Eurowings Discover | Σε ανανέωση της “ταυτότητάς” της προχωράει η εταιρία

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη των δραστηριοτήτων της ως Eurowings Discover, η αεροπορική εταιρία αναψυχής του Ομίλου Lufthansa υιοθέτησε ένα νέο όνομα -Discover Airlines- και παρουσίασε μια νέα λιτή και ελκυστική ταυτότητα μάρκας, που υποδηλώνει “ποιότητα, χαρά και ευκολία”.

“Η Eurowings Discover γίνεται πλέον Discover Airlines”, επιβεβαίωσε ο αερομεταφορέας σε ανακοίνωσή του.

Η νέα εικόνα της εταιρίας παρουσιάστηκε χθες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης κι εκτός από την αλλαγή ονόματος περιλαμβάνει και την αλλαγή χρωμάτων στα αεροπλάνα, με διάφορες αποχρώσεις του μπλε και του κίτρινου να δεσπόζουν, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Scholz & Friends με έδρα το Αμβούργο.

Το πρώτο Α320 βαμμένο στα νέα χρώματα, με αριθμό νηολόγησης D-AIUR, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης χθες, σηματοδοτώντας την αφετηρία για την ανάπτυξη της νέας ταυτότητας του εμπορικού σήματος.

Από σήμερα αλλάζει και η ψηφιακή παρουσία της αεροπορικής εταιρίας -από την ιστοσελίδα της μέχρι τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στη συνέχεια, θα αντικατασταθούν πινακίδες και άλλα αντικείμενα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και σε σταθμούς σε όλο τον κόσμο.

Αλλαγές, βεβαίως, θα υπάρξουν στις στολές του πληρώματος και στο εσωτερικό των αεροσκαφών.

Παράλληλα με το rebranding που ανακοινώθηκε, η Discover Airlines θα αυξήσει τον στόλο της, προσθέτοντας πέντε A320 και ένα A330, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των αεροσκαφών σε 28. Παράλληλα, θα επεκτείνει σημαντικά τη βάση της στο Μόναχο, ανταγωνιζόμενη την Condor Airlines.

Τα πέντε αεροσκάφη μικρών αποστάσεων, που θα έχουν βάση το Μόναχο, θα απογειώνονται περίπου 60 φορές την εβδομάδα προς 23 προορισμούς αναψυχής το καλοκαίρι του 2024.

Επίσης, δέκα Airbus A320 και 13 Airbus A330 θα πετούν από τη Φρανκφούρτη σε 33 προορισμούς μικρών και μεσαίων αποστάσεων και 17 προορισμούς μεγάλων αποστάσεων. Η Discover Airlines σχεδιάζει επίσης να επαναλάβει τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων από το Μόναχο, στις αρχές του 2025.

Ο πλήρης στόλος θα βαφτεί σταδιακά στα νέα χρώματα.

Ενώ η νέα εικόνα των αεροσκαφών έχει εμπνευστεί από χρώματα και στοιχεία που ξυπνούν μνήμες διακοπών καθώς και την επιθυμία για ταξίδια, υπογραμμίζει επίσης τη σύνδεση της Discover Airlines με τον Όμιλο Lufthansa, καθώς η μάρκα είναι πλήρως ενσωματωμένη στις δομές του Ομίλου. Έτσι και στις δύο πλευρές της ατράκτου αναγράφεται το “Member of Lufthansa Group”.

Η αεροπορική εταιρία διαθέτει περίπου 2.000 υπαλλήλους, έχει στόλο 22 αεροσκαφών και σήμερα πετάει σε περισσότερους από 60 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκεται ήδη σε τροχιά κερδοφορίας, όπως διαβεβαιώνει ο διευθύνων σύμβουλός της, Bernd Bauer.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *