geld tourismus periodiko

Σε ITB και MITT, για 15η χρονιά, οι ξενόγλωσσες εκδόσεις του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, για 15η χρονιά, οι καθιερωμένες, πλέον, ξενόγλωσσες εκδόσεις -γερμανική και ρωσική- του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Οι εντυπωσιακές χρυσοτυπίες στα εξώφυλλα και το ειδικό “υπέρλευκο” γραμμωτό χαρτί, δίνουν μια ξεχωριστή νότα πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής στα δύο τεύχη.

Πρώτος σταθμός η διεθνής έκθεση του Βερολίνου, ITB, το μεγαλύτερο, ετησίως, εκθεσιακό γεγονός για την τουριστική-ταξιδιωτική βιομηχανία διεθνώς, στην οποία θα δώσει δυναμικό «παρών», όπως κάθε χρόνο, η ετήσια, γερμανική έκδοση «GELD & Tourismus». Ενώ, η ρωσική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ θα παρουσιαστεί επίσημα στη διεθνή έκθεση της Μόσχας, MITT.

periodiko periodiko Οι δύο πολυτελείς εκδόσεις, με τη σύγχρονη εικαστική προσέγγιση, συνιστούν  αξιόλογο «εργαλείο» προβολής της χώρας μας και των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων.

periodikoΜέσα από τις σελίδες τους ο αναγνώστης μπορεί να περιηγηθεί στην Ελλάδα και να γνωρίσει τις μοναδικές φυσικές ομορφιές, τον ανεξάντλητο ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο, αλλά και το σύγχρονο «πρόσωπο» της χώρας. Να πάρει μια πρώτη «γεύση» από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, σημείο – αναφοράς, κάθε χρόνο, για το διεθνές jet set, αλλά και από ανερχόμενους και εναλλακτικούς προορισμούς, που δικαίως διεκδικούν τη δική τους ξεχωριστή θέση στις επιλογές των ταξιδιωτών.

periodikoΤην ίδια στιγμή, ο αναγνώστης, μπορεί να έρθει σε μια πρώτη επαφή και γνωριμία με τις μεγαλύτερες και πλέον πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, οι οποίες προσφέρουν μοναδική εμπειρία διαμονής, ενώ με τη λειτουργία τους αναβαθμίζουν συνολικά το προσφερόμενο, ελληνικό τουριστικό προϊόν.

periodikoΟι δύο ετήσιες, ξενόγλωσσες εκδόσεις, με την «υπογραφή» της KSD, επιχειρούν να συστήσουν στο ταξιδιωτικό κοινό την Ελλάδα, «αποκωδικοποιώντας» την εμπειρία που βιώνει o επισκέπτης-φιλοξενούμενος στη χώρα μας.periodikoperiodiko

Η KSD

Η  KSD λειτουργεί από το 1995, με συνεχώς διευρυνόμενο τομέα δραστηριοτήτων. Ανάμεσά τους ο τομέας των εκδόσεων, με την κυκλοφορία του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, του μοναδικού μηνιαίου περιοδικού στην Ελλάδα και των ετήσιων, ξενόγλωσσων εκδόσεών του (MONEY & tourism, GELD & Tourismus, όπως και τη ρωσική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ).
Επίσης, από την KSD κυκλοφορεί το EXPERIENCE GREECE, στις χώρες του Αραβικού Κόλπου, με την «υπογραφή» του HARPER’S  BAZZAR, του Νο1 περιοδικού σε πωλήσεις στον χώρο της μόδας, καθώς και μία σειρά από εταιρικά έντυπα (ASTIR MAGAZINE, HERTZ OPEN ROAD, PARADISE, του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Carras, DESTINATION του ομίλου Μήτση, κ.λπ.).

Παράλληλα, η εταιρία δραστηριοποιείται δυναμικά στην δημιουργία, παραγωγή και εκτύπωση εταιρικών εντύπων, διαθέτοντας ένα ευρύ πορτφόλιο έργων και πελάτες της τις μεγαλύτερες εταιρίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, ανάμεσά τους και οι κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρα.

Υπό την «ομπρέλα» της KSD βρίσκεται, επίσης, ο μεγαλύτερος ενημερωτικός ιστότοπος για τον ελληνικό Τουρισμό, money-tourism.gr, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ελληνική, αγγλική, γερμανική και ρωσική γλώσσα.

Στον επιχειρηματικό ιστό της εταιρίας, ιδιαίτερη σημασία έχει ο τομέας των hotel amenities, όπου η KSD, εκπροσωπώντας αποκλειστικά για την Ελλάδα το ιταλικό εργοστάσιο ALLEGRINI, προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης (hotel amenities), την οποία εμπλουτίζουν και σειρές ελληνικής παραγωγής. Τα προϊόντα αυτά συνδυάζονται από ποικιλία ειδών πρώτης ανάγκης για τον επισκέπτη – φιλοξενούμενο ενός καταλύματος, όπως παντόφλες, μπλοκ σημειώσεων, στυλό, κ.ά..

Ακόμη, αξιόλογη παρουσία έχει η KSD στη διαχείριση και ανάπτυξη social media, καθώς και στο αντικείμενο των δημοσίων σχέσεων.

Tagged

1 σχόλιο στο “Σε ITB και MITT, για 15η χρονιά, οι ξενόγλωσσες εκδόσεις του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *