Στην ΙΜΤΜ 2017 η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Μετά από πρόσκληση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «International Mediterranean Tourism Market – IMTM 2017», που θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο Tel Aviv Convention Center, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, στο διάστημα από Τρίτη 7 έως και Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, σε stand στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ.

Η 23η ετήσια έκθεση International Mediterranean Tourism Market (IMTM 2017) είναι η επίσημη επαγγελματική έκθεση για τον τομέα του τουρισμού στο Ισραήλ και απευθύνεται στην παγκόσμια και την τοπική τουριστική αγορά της χώρας. Στη συγκεκριμένη έκθεση συμμετέχουν κάθε χρόνο εκθέτες από όλο τον κόσμο, ενώ στη διάρκειά της διοργανώνονται πολλές παράλληλες δράσεις όπως συνέδρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις.

Η έκθεση ΙΜΤΜ δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του τουρισμού να συναντηθούν με συναδέλφους, φορείς του τουρισμού και πωλητές ταξιδιωτικών υπηρεσιών από όλες τις χώρες του κόσμου αλλά και καταναλωτές που αναζητούν ιδέες για νέους προορισμούς και νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Σημειώνεται ότι οι Ισραηλινοί ταξιδεύουν στο εξωτερικό συστηματικά και περισσότερο από κάθε άλλη εθνικότητα, ενώ, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, πραγματοποιούν συνολικά 4.000.000 ταξίδια ετησίως με μέσο όρο διαμονής στον προορισμό τους από 4 έως και 10 ημέρες. Αποτελούν ένα ταξιδιωτικό κοινό ανοικτό σε κάθε ταξιδιωτική πρόταση.

Το Ισραήλ αποτελεί μία σημαντική τουριστική αγορά για τη Ρόδο, καθώς, ήδη, το νησί επισκέπτονται πολλοί Ισραηλινοί τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και υπάρχει πρόθεση για διεύρυνσή της τα επόμενα χρόνια.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *