Στον Ινδικό ωκεανό επεκτείνει η Kuoni το πρόγραμμά της

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επεκτείνει το πρόγραμμά της στον Ινδικό ωκεανό η Kuoni, σε μια κίνηση που έχει σχεδιαστεί ώστε να τοποθετηθεί ο tour operator στη “νούμερο ένα” επιλογή για premium διακοπές, στην περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό, η Kuoni έχει προσθέσει στις επιλογές που παρέχει στους πελάτες της έξι νέα θέρετρα στις Μαλδίβες, τέσσερα στον Μαυρίκιο, δύο στις Σεϋχέλλες και ένα στη Σρι Λάνκα, για το 2022.

Οι Μαλδίβες, ακολουθούμενες από τον Μαυρίκιο, τη Σρι Λάνκα και τις Σεϋχέλλες βρίσκονται ήδη στην κορυφή της λίστας των καλύτερων προορισμών της Kuoni για το 2022, με βάση τις κρατήσεις, αποτελώντας περισσότερες από τις μισές από τις προκαταβολικές κρατήσεις της εταιρίας.

Σύμφωνα με τον tour operator, ο Ινδικός ωκεανός παραμένει η αγαπημένη επιλογή για μήνα του μέλιτος για ζευγάρια, πολλά από τα οποία έχουν κάνει κράτηση μετά από αναβληθέντα σχέδια, που προέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας.

Η ζήτηση για θέρετρα χωρίς παιδιά, για ταξίδια ειδικού ενδιαφέροντος, όπως καταδύσεις και επιπλέον πολυτέλεια αυξάνονται, με τη μέση δαπάνη για διακοπές στον Ινδικό ωκεανό το 2022 να είναι αυξημένη κατά 15%.

Μιλώντας σχετικά, η ανώτερη διευθύντρια της Kuoni, Sheena Paton, δήλωσε: “Ενώ τα διεθνή ταξίδια έχουν τεθεί σε αναμονή, κοιτάζουμε το επόμενο έτος και ετοιμαζόμαστε για να ενθουσιάσουμε τους πελάτες με αυτό το εκπληκτικό μέρος του κόσμου. Αυτό είναι ένα τεράστιο εγχείρημα για εμάς, σε συνδυασμό με την ισχυρή επιστροφή μας στα ταξίδια το 2022 και το 2023. Συνεργαστήκαμε με τους συνεργάτες μας σε αυτούς τους προορισμούς για να βρούμε το καλύτερο από ό,τι νέο υπάρχει στην αγορά, εξετάζοντας επίσης τις τάσεις των πελατών για να προσθέσουμε περισσότερα από αυτά που γνωρίζουμε ότι ζητούν οι πελάτες”.

“Επικεντρωθήκαμε στη χρήση της τεχνογνωσίας και των γνώσεών μας για την περιοχή, για να επιλέξουμε τα καλύτερα καταλύματα, προσφέροντας στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές διακοπών. Οι ιδέες της πολυτέλειας για τους ανθρώπους είναι εξαιρετικά ποικίλες. Για παράδειγμα, ορισμένοι προτιμούν ένα χαλαρό, ρουστίκ στιλ και άλλοι απολαμβάνουν την κομψότητα και την απλότητα, οπότε έχουμε επεκτείνει την γκάμα μας έχοντας αυτό κατά νου. Από θέρετρα μόνο για ενήλικες έως κορυφαίες τοποθεσίες για καταδύσεις και από premium all-inclusive επιλογές έως καταφύγια υγείας και ευεξίας, εργαζόμαστε για να βρούμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο από τα καλύτερα”.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *