Η συγκίνηση του Γιώργου Τσακίρη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Εμφανώς συγκινημένος και καταχειροκροτούμενος ο Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του ΞΕΕ, παρέλαβε τιμητική πλακέτα, από τον Αλέξανδρο Βασιλικό και την Έλενα Κουντουρά.

Λίγο πριν ο κ. Βασιλικός είχε πει: “…Θέλω όμως να τονίσω εμφατικά πως τίποτα δεν γίνεται από παρθενογένεση. Για να κάνουμε πράξη όλα όσα ανέφερα στην ομιλία μου, θα πατήσουμε πάνω στο κύρος και στις καλές πρακτικές που μας κληροδότησε  η διοίκηση του Προέδρου Γιώργου Τσακίρη, τον οποίο ομόφωνα το νέο του Δ.Σ του ΞΕΕ ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρό του. Είναι ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και τιμής  για την προσφοράς του, απ’ όλους εμάς τους συναδέλφους του.
Ο Γιώργος Τσακίρης αποτελεί για όλους μας αστείρευτη πηγή γνώσης. Μας ενέπνευσε και μας εμπνέει με το σπάνιο ήθος του και τη δημιουργική  ενεργητικότητά του.
Προσωποποιεί τον Έλληνα ξενοδόχο.
Τον νοικοκύρη  ξενοδόχο, ο οποίος κοιτάζει νυχθημερόν να κάνει όσο πιο σωστά τη δουλειά του.
Τον ξενοδόχο  που δεν διστάζει να πάρει ρίσκα εμπιστευόμενος το επιχειρηματικό του ένστικτο.

xee
money tourism photo

Τον ξενοδόχο που αναβαθμίζει διαρκώς την επιχείρησή του, έχοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του την αναβάθμιση της προσφοράς στον πελάτη.
Και για όσους εμάς είχαμε την χαρά, την τύχη και την τιμή να συνεργαστούμε μαζί του, έναν άνθρωπο ευθύ και δίκαιο, ο οποίος πάλεψε για τον κλάδο και τον υπηρέτησε για πάνω από 20 χρόνια με σπάνιο πάθος αλλά και αποτελεσματικότητα!
Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα!”.

Δείτε την ομιλία του Γιώργου Τσακίρη, στο
κανάλι του money-tourism.gr στο youtube

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *