Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα 29α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ

ΦΟΡΕΙΣ

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα 29α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ στις 28 και 29 Αυγούστου 2021 στην Π.Ε Ηρακλείου. Οι Πανελλήνιοι διασυλλογικοί ποδηλατικοί αγώνες που διοργανώνονται από τον ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ, οι οποίοι είχαν μεγάλη συμμετοχή από ποδηλάτες και συνάντησαν την ανταπόκριση του κοινού.

«Με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και στέλνοντας μήνυμα Ελπίδας και Αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το Σαββατοκύριακο οι Πανελλήνιοι ποδηλατικοί αγώνες «29α Καζαντζάκεια. Η Ύπαιθρος γέμισε ποδηλάτες και ζωντάνεψε ξανά. Συγχαρητήρια στους Συμμετέχοντες, στους διοργανωτές και στους Εθελοντές για την καλή δουλειά που έγινε σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Κατά την πρώτη μέρα – Σάββατο 28 Αυγούστου 0 έγινε η ανάβαση της Δαμάστας με προεκκίνηση από την πλατεία Ελευθερίας και μέσω Γαζίου, ενώ η εκκίνηση έγινε από το Γάζι και είχε τερματισμό στη Δαμάστα.

Την Κυριακή – 29 Αυγούστου – η προεκκίνηση έγινε από το Λιμεναρχείο Χερσονήσου και μέσω Πισκοπιανού Κουτουλουφαρίου και Άνω Χερσόνησου. Η εκκίνηση έγινε από τις Ξηροκαμάρες για το Καστέλι.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με τη στήριξη του Δήμων Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδος, Χερσονήσου, Αρχανών Αστερουσίων και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

ksd PRIMAGEL
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *