Η TUI Airlines κορυφαία αεροπορική εταιρία charter στην Ευρώπη

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η TUI Airline αναδείχθηκε σε κορυφαία αεροπορική εταιρία charter στην Ευρώπη, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, στα World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ITB Berlin 2024.

“Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι το έργο των πάνω από 8.000 συναδέλφων μας εκτιμάται τόσο πολύ από τους επισκέπτες μας. Αυτό το βραβείο αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους στην TUI Airline. Το βραβείο θα αποτελέσει σπουδαίο κίνητρο για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας, ώστε να κατακτήσουμε και του χρόνου την πρώτη θέση και να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία όχι μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών, αλλά και κατά το ταξίδια”, δήλωσε ο Marco Ciomperlik, επικεφαλής του τομέα των αερομεταφορών του ομίλου TUI.

“Συγχαρητήρια στην αεροπορική εταιρία TUI Airline για την ανάδειξή της σε κορυφαία αεροπορική εταιρία διακοπών στην Ευρώπη. Αυτό το σπουδαίο επίτευγμα υποδηλώνει τον τρόπο με τον οποίο η αεροπορική εταιρία καθορίζει το σημείο αναφοράς στον τομέα των τσάρτερ. Η δέσμευση ολόκληρης της ομάδας της TUI Airline αποτελεί έμπνευση για όλους μας”, δήλωσε ο Graham E. Cooke, ιδρυτής των WTA, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης.

Οι αεροσυνοδοί Barbara Fromme και Julia Täger παρέλαβαν το βραβείο εκ μέρους της TUI Airline.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *