virgin
Virgin_Atlantic

Virgin Atlantic: Έως τον Αύγουστο η καθήλωση του στόλου λόγω της καραντίνας στις διεθνείς αφίξεις

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ

Την απόφασή της να παραμείνει καθηλωμένος ο στόλος της έως τον Αύγουστο ανακοίνωσε η Virgin Atlantic, ύστερα από την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης για επιβολή 14ημερης καραντίνας στους εισερχόμενους τουρίστες.

Η αεροπορική εταιρία επεδίωκε να επανεκκινήσει τις πτήσεις της τον επόμενο μήνα, αλλά η πρόσφατη κυβερνητική απόφαση την απέτρεψε.

Στο ίδιο μήκος κύματος η ιδιοκτήτρια της British Airways, IAG,  πρότεινε τη λειτουργία της αεροπορικής με μειωμένο πρόγραμμα μέχρι να αρθεί το μέτρο, ενώ η Ryanair θα πραγματοποιεί το 40% των πτήσεών της.

Εκπρόσωπος της Virgin Atlantic αναφέρει:

“Η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων και των πελατών μας αποτελούν την κύρια προτεραιότητα. Ωστόσο, με την εφαρμογή της καραντίνας στις διεθνείς αφίξεις η στάση της κυβέρνησης δεν επιτρέπει την επανέναρξη των πτήσεων.

Αναθεωρούμε συνεχώς το πρόγραμμα πτήσεών μας και με αυτούς τους περιορισμούς δε θα υπάρξει η απαραίτητη ζήτηση για να ξεκινήσουμε ξανά τις πτήσεις το νωρίτερο πριν τον Αύγουστο.

Γνωρίζουμε ότι όσο θα μειώνεται ο αντίκτυπος του Κορωνοϊού, οι εναέριες μετακινήσεις θα είναι σημαντικός παράγοντας για την οικονομική ανάκαμψη της Βρετανίας.

Για αυτό και ζητούμε μία πολύπλευρη προσέγγιση με στοχευμένα μέτρα δημόσιας υγείας και ελέγχων, τα οποία θα επιτρέπουν μία επιτυχημένη και ασφαλή επανέναρξη των πτήσεων τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις επιχειρήσεις”.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *