100

Ξενοδοχειακή Καινοτομία και International χαρακτήρας, στο επόμενο 100% Hotel Show

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το 100% Hotel Show, αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο Premium Έκθεση για ξενοδόχους, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 25.000 επισκέπτες και σχεδόν 4.000 συμμετέχοντες στα δυναμικά Ξενοδοχειακά Workshops.

Έχοντας, από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση, στο επίκεντρο τους Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Villa Owners, το 100% Hotel Show περνάει στη νέα εποχή, παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο εκθεσιακό μείγμα που αφορά όλα τα ξενοδοχεία, μικρά και μεγαλύτερα, και ενισχύοντας την παρουσία της καινοτομίας αλλά και το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης.

Ε Κ Θ Ε Τ Ε Σ

Φτάνοντας στην 6η του διοργάνωση, και με αρκετές αναγνωρισμένες εταιρείες να έχουν ήδη λάβει μέρος στην έκθεση, βασικός στόχος του 100% Hotel Show είναι να αναδειχθούν οι νέες λύσεις που αφορούν τους ξενοδόχους αλλά και να ξεχωρίσουν οι καινοτόμες ιδέες. Οι εκθέτες, πλέον, προσανατολίζονται στην παρουσίαση των νέων προϊόντων και υπηρεσιών τους, ενώ οι εξειδικευμένες λύσεις για ξενοδόχους ενισχύονται από την ίδια τη διοργάνωση μέσω ειδικής προώθησης. Στο πλαίσιο της παρουσίασης ολοένα και μεγαλύτερης γκάμας προτάσεων, νέες εταιρείες από Ελλάδα και εξωτερικό συμμετέχουν στην έκθεση, γεγονός που ενισχύει σημαντικά το διεθνή χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ο

Καθώς οι πωλήσεις των ξενοδοχείων σε συνδυασμό με τις digital υπηρεσίες, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν το σύγχρονο ξενοδόχο, το 100% Hotel Show παρουσιάζει τη νέα ενότητα “Digital & Sales”, που θα δώσει πρακτικές λύσεις στους ξενοδόχους σχετικά με την αύξηση του συνολικού τους revenue. Στον τομέα αυτό, θα παρουσιαστούν και αρκετά νέα και δυναμικά Boutique Digital Agencies, που αντιπροσωπεύουν την πιο προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών, κάτι που φαίνεται ότι είναι, πλέον, ζητούμενο για την παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά.

Σημαντικό ρόλο, όμως, στη εκθεσιακή εμπειρία αναμένεται να έχει και το νέο “Wellness & Housekeeping” section, μέσω του οποίου θα παρουσιαστούν εταιρείες σχετικές με το κομμάτι της ευεξίας αλλά και της οργάνωσης του housekeeping, που αποτελεί ένα από τα κομβικότερα τμήματα που επηρεάζουν την ικανοποίηση του πελάτη.

W O R K S H O P S

Τα Workshops του 100% Hotel Show, αποτελούν από μόνα τους, πλέον, θεσμό για την ξενοδοχειακή αγορά. Ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας των παρουσιάσεων, το περιεχόμενο εξειδικεύεται ακόμη περισσότερο, στοχεύοντας στην παροχή πρακτικών γνώσεων, ενώ θα υπάρχουν και σημαντικοί ομιλητές από το εξωτερικό. Στόχος είναι να δοθούν περισσότερα ερεθίσματα στους Έλληνες Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες που επισκέπτονται την έκθεση, αλλά και να υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο για τους επισκέπτες από άλλες χώρες, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται σταδιακά τα τελευταία χρόνια. Τα φετινά Workshops δεν θα προκαλέσουν αίσθηση μόνο λόγω των ονομάτων των ομιλητών, αλλά και λόγω της ιδιαίτερης θεματολογίας που θα παρουσιαστεί.

H O T E L D E S I G N A W A R D S

Από την πρώτη τους κιόλας διοργάνωση, τα Hotel Design Awards αγκαλιάστηκαν θερμά από την Ελληνική Ξενοδοχειακή Αγορά, και μετατράπηκαν πολύ γρήγορα σε ένα σημαντικό κομμάτι του θεσμού του 100% Hotel Show. Πλέον, η διοργάνωση επενδύει στην ακόμη πιο δυναμική προώθησή τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας ως βασικό στόχο το να αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι εξωστρέφειας του Ελληνικού Design. Τα Hotel Design Awards συνδέουν δυο λαμπρούς κλάδους της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας αφού, χρησιμοποιώντας το δυναμικό “όχημα” του Τουρισμού, αναδεικνύουν εξαιρετικούς επαγγελματίες από το χώρο της Αρχιτεκτονικής και του Design, και διαμορφώνουν το δυναμικότερο μείγμα για την προώθηση της εξαγωγής υπηρεσιών.

Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α

Σε συνέχεια της περσινής του δυναμικής διεθνούς καμπάνιας, το 100% Hotel Show ανανεώνει τη συμμετοχή του στην WTM London και στο The Hotel Show Dubai, οργανώνοντας ακόμα πιο δυναμικές συμμετοχές, που έχουν στόχο όχι μόνο την ανάδειξη των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, αλλά και την προσέλκυση επισκεπτών για το 100% Hotel Show 2018. Με το ενδιαφέρον των international ξενοδόχων να είναι ιδιαίτερα αυξημένο (αφού εμπιστεύονται το επίπεδο των ελληνικών υπηρεσιών σε σχέση με τα ξενοδοχεία), αλλά και με τη δημιουργία του κατάλληλου υλικού στην επερχόμενη διοργάνωση, το 100% Hotel Show στοχεύει να αυξήσει τους international επισκέπτες του, χρησιμοποιώντας τις εκθέσεις σε Λονδίνο και Dubai ως δυναμικά σημεία αναφοράς της καμπάνιας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *