Από αριστερά, η κα. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ ΔΑΑ, ο κ. Neil Swain, Commercial Counsellor/Conseiller, Embassy of Canada και ο κ. Stefano Casaregola, Air Canada Regional Manager Sales Greece

Air Canada: Απευθείας πτήσεις Ελλάδας με Καναδά | Καθημερινές συνδέσεις Αθήνας με Τορόντο και Μόντρεαλ το καλοκαίρι

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκίνησε η αεροπορική εταιρία Air Canada τις πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και του Καναδά, δρομολογώντας απευθείας εποχικές πτήσεις με Μόντρεαλ και Τορόντο, οι οποίες θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ήδη, οι πρώτες πτήσεις μεταξύ Αθήνας – Τορόντο και Αθήνας – Μόντρεαλ ξεκίνησαν στις 28 Μαρτίου και 29 Μαρτίου αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αεροπορικής εταιρίας το δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας – Τορόντο θα ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου και το Αθήνας – Μόντρεαλ στις 21 Νοεμβρίου.

Οι πτήσεις της Air Canada από Αθήνα προς Τορόντο και Μόντρεαλ θα εκτελούνται από την κύρια γραμμή της Air Canada με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, που θα μπορούν να φιλοξενήσουν 450 επιβάτες, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών κατηγοριών θέσεων: Οικονομική, Πολυτελής Οικονομική και Air Canada Signature Class, η οποία διαθέτει καθίσματα – κρεβάτια.

Όλες οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες ώστε να βελτιστοποιηθεί η συνδεσιμότητα με το εκτεταμένο βορειοαμερικανικό δίκτυο της Air Canada, συμπεριλαμβανομένων 46 αεροδρομίων στις ΗΠΑ.

“Αυτά είναι πολύ συναρπαστικά νέα για τους πελάτες μας στην Ελλάδα, οι οποίοι μπορούν να αρχίσουν να σχεδιάζουν το επόμενο ταξίδι τους για να ανακαλύψουν εκ νέου τον Καναδά”, δήλωσε ο Stefano Casaregola, περιφερειακός διευθυντής Πωλήσεων της Air Canada στην Ελλάδα. “Ο απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς το Τορόντο και το Μόντρεαλ θα παρέχουν στους πελάτες μας στην Ελλάδα  άμεση σύνδεση με τον Καναδά και όχι μόνο, καθώς οι χώρες ανοίγουν ξανά και τα μέτρα στα σύνορα χαλαρώνουν σε όλο τον κόσμο για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στα αεροσκάφη”, πρόσθεσε ο κ. Casaregola.

“Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Air Canada ξανά στην Αθήνα, φέτος, νωρίτερα από ποτέ!”, δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

“Με την επανέναρξη των απευθείας συνδέσεών μας με το Μόντρεαλ και το Τορόντο για την καλοκαιρινή περίοδο του 2022, η συνδεσιμότητα του αεροδρομίου μας, της πόλης μας και της χώρας μας ενισχύεται εξαιρετικά, με το επιβατικό κοινό να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει και πάλι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της Air Canada! Ευχόμαστε στην Air Canada ένα επιτυχημένο καλοκαίρι και παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στην υποστήριξη της αεροπορικής εταιρίας με τα αναπτυξιακά της σχέδια από την Αθήνα!”, συμπλήρωσε η κα. Παπαδοπούλου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *