der touristik
Photo DER Touristik

DERTOUR: Κανάρια Νησιά, Τουρκία, Αίγυπτος, Τυνησία, Πορτογαλία μακρινοί προορισμοί για τον Χειμώνα 2022-2023 | Απουσιάζει παντελώς η Ελλάδα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τα προγράμματά του για τον Χειμώνα 2022 – 2023, έδωσε στην δημοσιότητα ο δεύτερος μεγαλύτερος γερμανικός tour operator DERTOUR, μέλος του REWE Group (Der Touristik, κ.λπ), τα οποία καταδεικνύουν τις ταξιδιωτικές τάσεις που επικρατούν: Κανάρια Νησιά, Τουρκία, Αίγυπτος, Τυνησία, Πορτογαλία και μακρινοί προορισμοί,. αποτελούν τις πρώτες επιλογές των Γερμανών για τον Χειμώνα 2022-2023, ενόψη μάλιστα και των δύσκολων συνθηκών που αναμένονται και λόγω υψηλού κόστους θέρμανσης και όχι μόνο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις συνεχείς εξαγγελίες του υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια για ανάδειξη της Ελλάδας σε χειμερινό προορισμό για τους Ευρωπαίους, η χώρα μας απουσιάζει παντελώς από το χειμερινό πρόγραμμα του DERTOUR.

Πιο αναλυτικά, ενόψει της μεγάλης χαράς του ταξιδιού και του πλήρους ανοίγματος των ταξιδιωτικών προορισμών σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων, ο DERTOUR, ο δεύτερος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας της Γερμανίας, και οι “αδελφές” μάρκες Jahn Reisen, ITS και Meiers Weltreisen προσβλέπουν σε μια θετική χειμερινή σεζόν.

thomas cook«Η επιθυμία για ταξίδια είναι ανεξάντλητη», εξηγεί ο Δρ. Ingo Burmester, διευθύνων σύμβουλος της Touristik Central Europe και υπογραμμίζει: “Τρεις μεγάλες τάσεις αναδεικνύονται για τη φετινή χειμερινή σεζόν: η ανάκαμψη των μακρινών προορισμών, η κυριαρχία των ηλιόλουστων προορισμών -και για μακροχρόνιες διαμονές- και η συνεχιζόμενη μεγάλη επιθυμία για ευελιξία”.

Τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων στο προσκήνιο ξανά

«Αυτό το Χειμώνα, οι προορισμοί μεγάλων αποστάσεων είναι για άλλη μια φορά δελεαστικοί: πάνω από το 60 τοις εκατό όλων των κρατήσεων για το Χειμώνα, είναι επί του παρόντος για προορισμούς μεγάλων αποστάσεων. Αυτό αντιστοιχεί στην κατάσταση πριν από την πανδημία και επιβεβαιώνει τη νέα κανονικότητα που βλέπουμε από τις αρχές του καλοκαιριού», εξηγεί ο Burmester. Εκτός από τις ονειρεμένες παραλίες στον Ινδικό Ωκεανό και την Καραϊβική, οι ΗΠΑ αποτελούν επίσης κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό. Το πρόγραμμα υπεραστικών ταξιδιών της DERTOUR και των θυγατρικών της εμπορικών σημάτων είναι αντίστοιχα ευρύ αυτό το χειμώνα – με ποικίλες ταξιδιωτικές εμπειρίες στους κορυφαίους προορισμούς.

Καλοκαίρι, ήλιος και αίσθηση ξεγνοιασιάς: Οι παραθαλάσσιοι προορισμοί έχουν μεγάλη ζήτηση τον Χειμώνα

Οι τρέχουσες κρατήσεις για το Χειμώνα δείχνουν: Οι ηλιόλουστοι προορισμοί σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας με τα Κανάρια Νησιά, την Τουρκία, την Αίγυπτο και την Τυνησία καθώς και τις Μαλδίβες, τον Μαυρίκιο, την Ταϊλάνδη και τη Δομινικανή Δημοκρατία, είναι μπροστά. «Οι άνθρωποι δεν χορταίνουν για ήλιο και θάλασσα και την αίσθηση διακοπών που τους δίνουν οι προορισμοί στην παραλία», εξηγεί ο Δρ. Ingo Burmester. «Θέλουν να διατηρήσουν αυτή την αίσθηση ξεγνοιασιάς του Καλοκαιριού και τον ήλιο και τον Χειμώνα».

Γι’ αυτό ο DERTOUR και οι “αδελφές” μάρκες της έχουν επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων τους στους πιο δημοφιλείς ηλιόλουστους προορισμούς για το Χειμώνα και έχουν προσθέσει νέες επιλογέςδιακοπών στο πρόγραμμα. Για όλους όσους θέλουν να περάσουν το Χειμώνα σε πιο ζεστά κλίματα – μακριά από το θλιβερό γκρίζο του χειμώνα και το αυξανόμενο κόστος θέρμανσης – ο DERTOUR έχει συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό εξαιρετικά ελκυστικών μακροπρόθεσμων προσφορών, μερικές από τις οποίες μπορούν ακόμη και να συνδυαστούν με άλλες εκπτώσεις, όπως εκπτώσεις για πρώιμη κράτηση, κ.λπ.. Το πρόγραμμα έχει επίσης επεκταθεί στον τομέα του σκι και των εμπειριών χιονιού, έτσι ώστε οι λάτρεις του χιονιού να μπορούν επίσης να πάρουν τα λεφτά τους με το DERTOUR το Χειμώνα.

Έγκαιρη και ευέλικτη κράτηση: Τα πακέτα Flex παρατείνονται έως το τέλος του 2023

«Η συμπεριφορά των πελατών έχει αλλάξει: η ευελιξία είναι εδώ για να μείνει», λέει ο Δρ. Ingo Burmester. Οι σημερινοί τουρίστες θέλουν φυσικά να προστατευτούν από όλα τα ενδεχόμενα. Ως εκ τούτου, ο DERTOUR και οι “αδελφές” μάρκες επεκτείνουν ήδη τα πακέτα flex μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, δηλαδή έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Από 59 ευρώ, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης ή επανακράτησης έως και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση. «Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζουμε να παρέχουμε στους επισκέπτες μας τη μέγιστη ευελιξία και ασφάλεια κατά την κράτηση, ώστε να μπορούν να αποφασίσουν για ένα ταξίδι νωρίς και να επωφεληθούν από τις καλύτερες τιμές με εκπτώσεις για πρώιμες εκπτώσεις έως και 60 τοις εκατό – και χωρίς κανέναν κίνδυνο», λέει. Burmester.

Σταθερή τιμολόγηση και προστασία από επακόλουθες αυξήσεις

Αυτή τη χειμερινή σεζόν, οι πελάτες του DERTOUR και των άλλων εμπορικών σημάτων δεν θα αισθανθούν σημαντικές αυξήσεις τιμών. «Αυτή τη στιγμή, εμφανίζεται μια σταθερή εικόνα σε μεγάλο βαθμό. Έχουμε καταγράψει μέτρια αύξηση σε ορισμένους προορισμούς, αλλά οι τιμές σε πολλούς σημαντικούς χειμερινούς προορισμούς όπως η Βόρεια Αφρική, η Τουρκία ή η Ασία παραμένουν στα επίπεδα του προηγούμενου έτους», τονίζει ο Burmester.

Επιπλέον, η κράτηση με τον DERTOUR, προσφέρει προστασία από επακόλουθες αυξήσεις τιμών, για παράδειγμα λόγω επιβαρύνσεων κηροζίνης: «Οι επισκέπτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι το πακέτο διακοπών που έχουν κλείσει με DERTOUR, Jahn Reisen, ITS και Meiers Weltreisen δεν θα γίνει πιο ακριβά μετά», υπόσχεται ο Δρ. Ingo Burmester. “Αυτό σας παρέχει απόλυτη ασφάλεια προγραμματισμού και δεν θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις μετά την κράτηση”.

Αν θέλετε φτηνές διακοπές, κάντε κράτηση νωρίς

«Με φόντο τον πληθωρισμό και την αύξηση των τιμών της ενέργειας, σχεδιάσαμε την χειμερινή μας προσφορά με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει το ευρύτερο δυνατό φάσμα – για πολύ διαφορετικές ταξιδιωτικές επιθυμίες και προϋπολογισμούς», εξηγεί ο Burmester. «Παρόλο που έχουμε δει μια σαφή τάση προς τις premium κρατήσεις μέχρι στιγμής, θέλουμε επίσης να καλύψουμε τις ανάγκες των ταξιδιωτών που είναι πιο ευαίσθητοι στις τιμές όταν κάνουν κράτηση αυτή τη σεζόν. Πιστεύουμε: Οι διακοπές δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια. Γι’ αυτό το αξίωμά μας είναι: Καλές διακοπές σε καλές τιμές – σε κάθε τμήμα».

Υπάρχουν ταξιδιωτικές προσφορές σε ελκυστικές τιμές την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, ιδιαίτερα στην Τυνησία και την Αίγυπτο. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα συνδυάζοντας διάφορες εκπτώσεις όπως εκπτώσεις έγκαιρης κράτησης, μακροπρόθεσμες εκπτώσεις, προσφορές 55 Plus κ.λπ. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε: «Οι κλασικές ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής όπως τις γνωρίζαμε δεν υπάρχουν πλέον», εξηγεί ο Δρ. Ingo Burmester. “Όποιος θέλει να κάνει φθηνές διακοπές θα πρέπει να κάνει κράτηση νωρίς. Τα πακέτα flex με δυνατότητα κράτησης παρέχουν σε όσους τα επιλέξουν μέγιστη ασφάλεια και ευελιξία”.

Οι 5 κορυφαίοι προορισμοί μεγάλων αποστάσεων το Χειμώνα: Οι Γερμανοί έλκονται από τις ονειρεμένες τοποθεσίες του κόσμου, οι ΗΠΑ επιλογές για ήλιο και χιόνι

Οι 5 πιο περιζήτητοι προορισμοί μεγάλων αποστάσεων την ερχόμενη χειμερινή σεζόν είναι οι Μαλδίβες, η Ταϊλάνδη, ο Μαυρίκιος, οι ΗΠΑ και η Δομινικανή Δημοκρατία.

Ινδικός Ωκεανός: μήνας του μέλιτος και οικογενειακές διακοπές στον παράδεισο

Για τους ονειρεμένους προορισμούς Μαλδίβες και Μαυρίκιο ο DERTOUR και οι “αδελφές” μάρκες έχουν ήδη πολύ μεγάλη ζήτηση. «Ο Ινδικός Ωκεανός έχει εξελιχθεί σε προορισμό για όλο το χρόνο τα τελευταία χρόνια και τώρα το καλοκαίρι έχει υψηλές κρατήσεις. Ωστόσο, συνεχίζουμε να βλέπουμε τη μεγαλύτερη ζήτηση για τους χειμερινούς μήνες, όταν κάνει κρύο και είναι άβολα εδώ», λέει ο Sven Schikarsky, διευθυντής προϊόντων σε DERTOUR, Jahn Reisen, ITS και Meiers Weltreisen. Οι ομάδες-στόχοι για διακοπές στις Μαλδίβες έχουν επίσης αλλάξει: Ενώ παλαιότερα έκαναν κράτηση για τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού κυρίως οι νεόνυμφουι, οι ψαροντουφεκάδες και οι δύτες, ενώ τώρα όλο και περισσότερες οικογένειες κάνουν διακοπές εκεί και απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, την ιδιωτικότητα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν πάνω από 60 διαφορετικά πακέτα γάμου στον Μαυρίκιο και σχεδόν 20 στις Σεϋχέλλες. Όποιος επιθυμεί να παντρευτεί στον Μαυρίκιο, για παράδειγμα, μπορεί να κλείσει ένα πακέτο γάμου με 1.369 ευρώ στο πρωτοκλασάτο ξενοδοχείο Sofitel Mauritius L’Imperial στη δυτική ακτή του νησιού. Εκτός από την ολοκλήρωση των διατυπώσεων, περιλαμβάνει μια ιδιωτική και αποκλειστική τοποθεσία για τη γαμήλια τελετή, μουσική, ένα στρωμένο τραπέζι γάμου, στολίδια με λουλούδια και ένα διακοσμημένο καροτσάκι γάμου, δείπνο 3 πιάτων στην παραλία, κοκτέιλ για το νυφικό, το πιστοποιητικό γάμου και την εξεύρεση Κουμπάρων εάν το επιθυμούν οι νύφες και ο γαμπρός.

Η Ταϊλάνδη επέστρεψε: οι διακοπές στην παραλία και τα ταξίδια μετ’ επιστροφής είναι και πάλι δυνατά χωρίς περιορισμούς

Οι οπαδοί της Ασίας μπορούν να ανυπομονούν για την ερχόμενη σεζόν. Η Ταϊλάνδη, ένας από τους παραδοσιακά δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, είναι ξανά επισκέψιμη χωρίς περιορισμούς εισόδου. Για τον χειμώνα 2022/2023, οι διοργανωτές του DER Touristik καταγράφουν ήδη μεγάλη ζήτηση για διακοπές στην Ταϊλάνδη.

Επιτέλους και πάλι ΗΠΑ: Οι διοργανωτές προσφέρουν μια ολοκληρωμένη προσφορά για το Χειμώνα

Οι ΗΠΑ ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα ταξίδια των Γερμανών παραθεριστών στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Ο DERTOUR και η Meiers Weltreisen αναμένουν ένα μεγάλο ύψος πωλήσεων και υψηλή ζήτηση για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο. Είτε η Φλόριντα που είναι ένας ηλιόλουστος προορισμός, είτε οι χιονοδρομικές περιοχές Vail και Aspen στο Κολοράντο ή στη Νέα Υόρκη για χριστουγεννιάτικες αγορές – η προσφορά των δύο διοργανωτών περιλαμβάνει πολυάριθμα highlights για κάθε επιθυμία διακοπών το χειμώνα.

Στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, το DERTOUR και το Meiers Weltreisen δεν προσφέρουν μόνο μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων, αλλά και δραστηριότητες αναψυχής, όπως ξεναγήσεις με ποδήλατο ή πτήσεις με ελικόπτερο πάνω από την πόλη.

Ποικιλία από ονειρεμένες παραλίες της Καραϊβικής

Ένας από τους ονειρεμένους προορισμούς πολλών παραθεριστών είναι η Δομινικανή Δημοκρατία. Εκτός από τις μεγάλες, ωραίες αμμώδεις παραλίες, την κρυστάλλινη θάλασσα και την καταπράσινη φύση, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Καραϊβικής σημειώνει με την ποικιλία των ξενοδοχείων και των εγκαταστάσεων αναψυχής. Επιπλέον, η Δομινικανή Δημοκρατία είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη από τη Γερμανία: 30 πτήσεις την εβδομάδα από την Condor και τη Eurowings αναχωρούν από τη Φρανκφούρτη, το Ντίσελντορφ και το Μόναχο προς την Πούντα Κάνα, την Πουέρτο Πλάτα και τον Άγιο Δομίνικο. Το πρόγραμμα των διοργανωτών του DER Touristik απευθύνεται και πάλι σε όλα τα target group και τα μπάτζετ για τον ερχόμενο χειμώνα.

Περισσότερες ειδήσεις για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χειμώνας 2002/2023

Ακόμη αυξήθηκε σημαντικά η προσφορά πτήσεων προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Για τους προορισμούς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, DERTOUR, Jahn Reisen, ITS και Meiers Weltreisen αναμένουν πολύ υψηλή ζήτηση. Ως εκ τούτου, οι tour operators ενίσχυσαν τα σχέδια ανάπτυξής τους σε αυτήν την περιοχή και πρόσθεσαν νέα ξενοδοχεία και μεγαλύτερη γκάμα πτήσεων στο ήδη εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο. Πάνω απ ‘όλα , το Ντουμπάι έχει εξελιχθεί σε έναν απόλυτο προορισμό – αλλά και το Άμπου Ντάμπι και το Ρας αλ Καϊμά είναι πολύ δημοφιλείς στους επισκέπτες του DER Touristik-Veranstalter.

Διακοπές στο Μεξικό: Από τις πιο δημοφιλείς παραλίες μέχρι συμβουλές εμπιστευτικών πληροφοριών

Ο DERTOUR και οι  “αδελφές” της μάρκες Jahn Reisen, ITS και Meiers Weltreisen ξεκινούν τη χειμερινή σεζόν με τη μεγαλύτερη και πιο διαφορετική γκάμα προσφορών για Μεξικό στη γερμανική αγορά: οι τουριστικοί πράκτορες προσφέρουν 200 ξενοδοχεία και 19 προορισμούς μετ’ επιστροφής στις πιο όμορφες γωνιές του Μεξικού.

Περισσότερα σαφάρι, περισσότερα ξενοδοχεία στη νότια Αφρική

Είτε πρόκειται για περιπέτεια σαφάρι, εμπειρία στη φύση ή τρόπο ζωής – η νότια Αφρική είναι τόσο διαφορετική ως ταξιδιωτικός προορισμός που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες και όλες τις ομάδες-στόχους. Η γκάμα των DERTOUR και Meiers Weltreisen είναι αντίστοιχα μεγάλη:

Οι διοργανωτές προσφέρουν ξεναγήσεις χωρίς αυτοκίνητο, ομαδικές εκδρομές και ιδιωτικά ταξίδια – πολλά από τα οποία μπορούν να κρατηθούν με διαφορετικές επιλογές διαμονής, όπως standard, superior ή premium.

Sun Escapes το Χειμώνα – απολαύστε κοντά τον ήλιο

Ταξιδεύοντας προς τον ήλιο – αυτό ήταν ήδη ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα διακοπών για τους επισκέπτες των εμπορικών σημάτων του tour operator της DER Touristik το Καλοκαίρι του 2022, και θα συνεχιστεί για τον Χειμώνα 2022/2023.

Όσοι θέλουν να πετάξουν μόνο λίγες ώρες έλκονται κυρίως από τα Κανάρια Νησιά, την Τουρκία, την Αίγυπτο, την Τυνησία και την Πορτογαλία.

Ο DERTOUR και οι “αδελφές” μάρκες Jahn Reisen και ITS έχουν επομένως συμπεριλάβει πληθώρα προσφορών σε αυτούς τους ηλιόλουστους προορισμούς για τους καλεσμένους τους για τον ερχόμενο Χειμώνα. Αυτά περιλαμβάνουν νέα ξενοδοχεία για όλες τις ομάδες-στόχους καθώς και ειδικές κατηγορίες δωματίων και πρόσθετες υπηρεσίες catering για τις οποίες μπορεί να γίνει κράτηση αποκλειστικά με τους διοργανωτές της DER Touristik.

Από τα κορυφαία στο χειμερινό πρόγραμμα για τα Κανάρια Νησιά είναι, για παράδειγμα, το πολυτελές ξενοδοχείο Seaside Palm Beach στη Γκραν Κανάρια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία στους αμμόλοφους Maspalomas και σχεδιάστηκε από τον γνωστό Παριζιάνο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Alberto Pinto στο πολύχρωμο στυλ της δεκαετίας του εβδομήντα. Μερικά από τα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια του νησιού βρίσκονται στο Seaside Palm Beach.

Στην Αίγυπτο  οι διοργανωτές DERTOUR, ITS και Jahn Reisen ξεκινούν τον χειμώνα με νέα ξενοδοχεία των δικών τους brands Sentido και Calimera: Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Sentido Casa del Mar ακριβώς στον παραλιακό δρόμο της Χουργκάντα ​​πείθει με μια εξαιρετική γαστρονομική προσφορά. Επίσης στη Χουργκάντα ​​βρίσκεται το Calimera Blend Paradise. Το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί πλήρως και θα ανοίξει τις πόρτες του στους επισκέπτες την 1η Νοεμβρίου 2022.

Στην Πορτογαλία, στη Μαδέρα ,το Sentido Galomar ένα από τα πιο βιώσιμα ξενοδοχεία στη χώρα και το πρώτο ξενοδοχείο στη Μαδέρα που λειτουργεί εξ ολοκλήρου με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Για τη βιώσιμη δέσμευσή του, το Sentido Galomar έχει λάβει πολλά βραβεία από τα “World Travel Awards” ως το “Leading Green Hotel of Portugal”.

Ταξίδια στην πόλη για λάτρεις του κήπου, λάτρεις της ιστορίας και ταξιδιώτες του τρόπου ζωής

Στον ερχόμενο ετήσιο κατάλογο «Ταξίδια στην πόλη» του DERTOUR, οι πελάτες θα βρουν πολλά νέα ξενοδοχεία, μιούζικαλ και παραστάσεις σε περισσότερες από 70 πόλεις σε όλη τη Γερμανία και την Ευρώπη.
Νέοι στο πρόγραμμα είναι τα σπίτια σε δημοφιλείς προορισμούς όπως το Βερολίνο, το Αμβούργο, η Βιέννη, το Άμστερνταμ, η Στοκχόλμη, το Όσλο, η Ρώμη και η Μάλαγα.

Ιστορικό

Η DER Touristik Deutschland περιλαμβάνει τους τουριστικούς πράκτορες DERTOUR, Jahn Reisen, ITS, Meiers Weltreisen και Travelix. Προσφέρουν αρθρωτές, υπεραστικές και οργανωμένες εκδρομές σε 179 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων διακοπών στην παραλία, οικογενειακές διακοπές, εκδρομές στην πόλη, εκδρομές στο ποτάμι, κρουαζιέρες στον ωκεανό, ταξίδια σε αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Η DER Touristik Γερμανίας είναι μέρος του Ομίλου DER Touristik.

Ο Όμιλος DER Touristik με έδρα την Κολωνία είναι το ταξιδιωτικό τμήμα του Ομίλου REWE. Είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς ομίλους στην Ευρώπη. Πάνω από 130 εταιρείες ανήκουν στον Όμιλο DER Touristik.  Απασχολεί 9.400 άτομα σε 16 ευρωπαϊκές χώρες. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια επισκέπτες ταξιδεύουν με έναν από τους τουριστικούς πράκτορες ή τους ειδικούς τους. Στον Όμιλο DER Touristik περιλαμβάνονται οι τουριστικοί πράκτορες DERTOUR, Jahn Reisen, ITS, Meiers Weltreisen, Travelix, Kuoni, Helvetic Tours, ITS Coop Travel, Billa Reisen, Koning Aap, Apollo, Exim Tours και Fischer, περίπου 2.300 ταξιδιωτικά γραφεία (συμπεριλαμβανομένων των DERTOUR, DERPART, , Fischer καθώς και συνεργάτες franchise και συνεργασίας), τα ξενοδοχειακά brand Sentido, Aldiana, Calimera και Cooee καθώς και η διαδικτυακή πύλη ταξιδιών Prijsvrij Vakanties.

Tagged

1 σχόλιο στο “DERTOUR: Κανάρια Νησιά, Τουρκία, Αίγυπτος, Τυνησία, Πορτογαλία μακρινοί προορισμοί για τον Χειμώνα 2022-2023 | Απουσιάζει παντελώς η Ελλάδα

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *