easy

Δυναμικό ξεκίνημα για την EasyJet Holidays, με στόχο 1 εκατ. πελάτες|Έγινε μέλος της ABTA|Και νέα ιστοσελίδα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε και επίσημα, με το λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας, η λειτουργία της EasyJet Holidays, η οποία προετοιμαζόταν ένα χρόνο σχεδόν, υπό την ηγεσία του Garry Wilson, γνωστού στελέχους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας με μακρά θητεία στον όμιλο της TUI.

Η εταιρία πουλάει πακέτα διακοπών σε περισσότερους από 100 προορισμούς και έχει συνάψει για πρώτη φορά συμφωνίες, απευθείας, με περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία.

easyjetΗ EasyJet Holidays, βασίζεται σε πρώην ανώτατα στελέχη της TUI, που ακολούθησαν τον Garry Wilson, μετά την απομάκρυνσή του από τον γερμανικό ταξιδιωτικό κολοσσό με την αλλαγή ηγεσίας και την ανάληψη της θέσης του CEO από τον Fritz Jussen που διαδέχθηκε τον Peter Long.

Τα πακέτα διακοπών για παραλία που προσφέρει η εταιρία, κατηγοριοποιούνται σε Πολυτελή, Ενηλίκων, Οικογενειακές και Πρωτότυπες (undiscovered), ενώ στα city brekas έχει Πολυτελείς και Boutique.

Όλες οι κρατήσεις των διακοπών θα περιλαμβάνουν και μία δωρεάν αποσκευή 23 κιλών, ανά επιβάτη.

Ο νέος ιστότοπος διαθέτει τεχνολογία AI και χαρτογράφησης, ώστε οι πελάτες να μπορούν να εξερευνήσουν μια πόλη ή ένα θέρετρο πριν την κράτηση. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης αξιολογήσεις του TripAdvisor που θα ενσωματωθούν στην εφαρμογή της easyJet.

Η EasyJet έχει διπλασιάσει το μέγεθος του πιστοποιητικού Atol που διαθέτει από 500.000 σε πάνω από ένα εκατομμύριο, αν και αυτό παραμένει προσωρινό, και μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω.

Προορισμοί

Η easyJet Holidays, προσφέρει πακέτα διακοπών σε Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία. Συγκεκριμένα προσφέρει ξενοδοχεία σε Αθήνα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κεφαλονιά, Χαλκιδική, Κω, Μύκονο, Λευκάδα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Ρόδο, Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Κεντρική Ελλάδα (Πάργα).

Συνολικά η εταιρία προσφέρει περίπου 400 ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

mayia_xatzilazarouDJI_0275-640x360
Το Mayia Exclusive Resort & Spa

Ο Garry Wilson, διευθύνων σύμβουλος της easyJet Holidays, δήλωσε ότι “…το νέο τμήμα διακοπών του ομίλου easyjet, θα επικεντρωθεί στο να καταστήσει εύκολο στους πελάτες, να κλείσουν τις διακοπές τους. Ξεκινάμε τη νεότερη εταιρεία διακοπών της Ευρώπης και πραγματικά πιστεύουμε ότι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θέλουμε να κάνουμε τις κρατήσεις για διακοπές εύκολες. Οι καταναλωτές δαπανούν κατά μέσο όρο επτά ώρες για να κλείοσυν τι πακέτο των διακοπών τους. Είναι απίστευτα αγχωτικό. Η απλότητα είναι κάτι που έχουν ζητήσει οι πελάτες, οπότε έχουμε επικεντρωθεί στην απλοποίηση του περιεχομένου. Πιστεύουμε ότι είμαστε πρωτοπόροι στην ταξιδιωτική βιομηχανία και πάντα θέλουμε να είμαστε μπροστά”.

Και κατέληξε: “«Γνωρίζουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο ταξιδεύουν οι άνθρωποι συνεχώς εξελίσσεται. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες επιθυμούν ευελιξία σχετικά με το πότε και πώς θα κάνουν διακοπές. Γνωρίζουμε ότι θέλουν να είναι σε θέση να επιλέξουν εύκολα ένα ξενοδοχείο που ταιριάζει στις ανάγκες τους και γνωρίζουμε ότι θέλουν μια διαδικασία κράτησης χωρίς προβλήματα”.

Στόχος 1 εκατ. πελάτες

Η EasyJet Holidays στοχεύει σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο επιβάτες στους πρώτους 12 μήνες λειτουργίας της, μετά την επανένταξή της στην αγορά, με τη νέα αυτή μορφή.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν τη διάρκεια των διακοπών τους, καθώς η αεροπορική εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 330 αεροσκάφη που εκτελούν μέχρι 670 δρομολόγια ημερησίως.

Η Abta επιβεβαίωσε ότι η easyJet Holidays έχει προσχωρήσει στην Ένωση.

Ένας εκπρόσωπος της ένωσης δήλωσε: “Η Abta καλωσορίζει την EasyJet Holidays ως νέο μέλος σήμερα καθώς ξεκινά τη νέα της επιχείρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μια συναρπαστική εξέλιξη την περίοδο που γίνονται οι περισσότερες κρατήσεις για την επόμενη χρονιά και θα προσφέρει στους πελάτες μεγαλύτερη επιλογή στην αγορά. Με την ιδιότητα του μέλους μας, οι πελάτες της θα επωφεληθούν από την εξειδικευμένη βοήθεια και τα υψηλά πρότυπα της Abta,  μέσω του κώδικα δεοντολογίας μας. Το λογότυπο της Abta δίνει στους πελάτες την εμπιστοσύνη στα προϊόντα διακοπών που αγοράζουν από μέλη που το βλέπουν ως σήμα που μπορούν να εμπιστευτούν”.

Τα στελέχη

Στην πορεία της η EasyJet Holidays, με υψηλές προσδοκίες, βασίζεται σε υψηλόβαθμα στελέχη που είχαν εργασθεί πριν στην TUI.

Ο Paul Bixby, επίσης έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ταξιδιωτική βιομηχανία , έχοντας εργαστεί σε ανώτερες θέσεις στην TUI.

Συγκεκριμένα, ο εμπορικός διευθυντής Alex Loftus εργάστηκε στο παρελθόν για την TUI σε διάφορους τομείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία και τη Γαλλία.
Η διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Fiona Jennings εργάστηκε επίσης στην TUI, καθώς και στους Amazon, Tesco και Comet.
Ο διευθυντής οικονομικών Michelle Heywood εργάστηκε στην easyJet για επτά χρόνια και πριν από αυτή εργάστηκε για την TUI.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *