Η Electrolux ενισχύει την παρουσία της στον τομέα των ροφημάτων με την απόκτηση της UNIC

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Στην εξαγορά της γαλλικής UNIC S.A.S., κατασκευαστή επαγγελματικών μηχανών εσπρέσο, προχώρησε πρόσφατα η Electrolux Professional Products, εμπλουτίζοντας την προϊοντική της γκάμα στον τομέα των ροφημάτων και ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής στη βιομηχανία της φιλοξενίας.

Η εξαγορά αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της Electrolux Professional Products ως κορυφαίος προμηθευτής σε προϊόντα και υπηρεσίες εστίασης, ροφημάτων και ιματισμού, κάτω από ένα και μόνο εμπορικό σήμα. Μαζί με προηγούμενες εξαγορές (Grindmaster-Cecilware, στη Βόρεια Αμερική, το 2017 και SPM Drink Systems, στην Ιταλία, το 2018), η UNIC συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Electrolux για τα ζεστά, κρύα και κατεψυγμένα ποτά.

«Η σειρά καινοτόμων προϊόντων εσπρέσο της UNIC, ειδικά στον πλήρως αυτόματο χώρο, αποτελεί σημαντική στρατηγική προσθήκη στην προσφορά προϊόντων μας και η τεχνογνωσία τους μας επιτρέπει να αναπτύξουμε περαιτέρω την τεχνολογική πλατφόρμα της Electrolux για την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά καφέ. Χαιρετίζουμε την ομάδα στην οικογένεια Electrolux Professional», δήλωσε ο Alberto Zanata, διευθυντής της Electrolux Professional Products.

Η UNIC είναι κατασκευαστής μηχανών εσπρέσο, συμπεριλαμβανομένων πλήρως αυτόματων και παραδοσιακών μοντέλων, με 100 χρόνια τεχνολογίας, ποιότητας και κατασκευαστικής εμπειρίας.

Το 2018, η εξαγορασθείσα εταιρία είχε καθαρές πωλήσεις ύψους περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Η UNIC απασχολεί 130 εργαζομένους και η έδρα και η κύρια μονάδα παραγωγής της βρίσκονται στη νότια Γαλλία, κοντά στη Νίκαια.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *