©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ευδιάθετος και χαλαρός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας | Ο παραδοσιακός καφές με τους δημοσιογράφους, ο τελικός του μπάσκετ και τα πέναλτυ | Θα σκοράρω είπε ο πρωθυπουργός! | Ενδιαφέρον για την Α’ Αθήνας

ΦΟΡΕΙΣ

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου, την οποία χαρακτήρισε πολιτισμένη, περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας, φωτογραφήθηκε με πολίτες στην οδό Ερμού και παρέθεσε τον παραδοσιακό καφέ, στους δημοσιογράφους.

«Ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος και εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον και τα μείζονα θέματα. Διαπίστωσα ότι ο κόσμος ήταν πιο “ζεστός” απέναντί μου, σε σχέση με το 2019, και αυτό οφείλεται στο ότι με γνωρίζει καλύτερα», είπε ο πρωθυπουργός, στην συνάντηση με τους δημοσιογράφους σε γνωστό καφέ της οδού Ερμού, με θέα την Ακρόπολη, σε χαλαρό κλίμα  και με τον κόσμο από τα διπλανά τραπέζια να εκπλήσσεται από την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός σε μεγάλα κέφια είπε ότι θα σκοράρει και αν κερδίσει πέναλτυ θα το εκτελέσει ο ίδιος, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την προνοητικότητα αρκετών οπαδών του Ολυμπιακού που έσπευσαν δύο μήνες πριν να δηλώσουν ότι θα ψηφίσουν στο εκλογικό τμήμα στο Κάουνας -θα δω με μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, είπε- ενώ όταν δημοσιογράφοι του είπαν για ειδικά στοιχήματα γύρω από τις εκλογές, ζήτησε να μάθει τις αποδόσεις για την Α’ Αθήνας!

Είπε δε ότι θα δει και τον τελικό, μετά τα exit polls και πριν την μετάδοση των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων. Μάλιστα αποκάλυψε ότι σήμερα το απόγευμα θα παίξει ποδόσφαιρο με φίλους του, και παρατήρησε γελώντας ότι ο προπονητής στην ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται, κινδυνεύει να χάσει τη θέση του αν τον κάνει αλλαγή, διευκρινίζοντας ότι παίζει δεξί χαφ!

Μένοντας στον αθλητισμό δήλωσε ευτυχής που ο Παναθηναϊκός θα έχει το δικό του γήπεδο το 2026, ενώ για το μπάσκετ εξέφρασε τη σιγουριά ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει στον τελικό αύριο τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα την εμπειρία από την χρήση των social media, κάνοντας ειδική αναφορά στο tik tok για το οποίο δέχθηκε κριτική από κόρη συναδέλφου δημοσιογράφου, μαθήτρια του δημοτικού!

Σε ερώτηση για το αν η οικογένειά του ακολούθησε το προεκλογικό πρόγραμμα είπε ότι “…η Σοφία είχε δυσκολία να πάρει άδεια από τη δουλειά της και ήρθε μόνο δύο Σαββατοκύριακα, η Δάφνη και ο Κωνσταντίνος ήταν πιο διαθέσιμοι και η Μαρέβα ακολουθούσε παντού” , ενώ έκανε εκτενή αναφορά σε σχεδιασμούς για την Παιδεία, τα παιδιά και τις γυναίκες. Μίλησε δε για την «κρίση ψυχικής υγείας που αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για την επόμενη δεκαετία”, είπε ότι “έχουμε προσλάβει ψυχολόγους στα σχολεία”, και “πρέπει να δούμε με ποιο τρόπο και πόσο χρόνο περνάμε με τα παιδιά μας», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον χρόνο που αφιερώνουν τα παιδιά σε κινητά τηλέφωνα, εικονική πραγματικότητα, πρότυπα, κ.λπ., που τα αποσπούν από τον αθλητισμό και άλλες εποικοδομητικές δραστηριότητες.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το Μετρό Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι του χρόνου θα γίνει στην Ελλάδα παγκόσμιο συνέδριο για την απόσπαση και την επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων σε τόσο δύσκολα έργα.

Εν κατακλείδι, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την συνεργασία το διάστημα της προεκλογικής περιόδου.

 

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *