©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας της TUI με ξενοδοχεία της αλυσίδας Rixos στην Τουρκία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας υπέγραψε η TUI με την τουρκική ξενοδοχειακή αλυσίδα Rixos για εννέα από τα δώδεκα ξενοδοχεία της αλυσίδας στην Τουρκία και για το θέρετρο στο Ντουμπρόβνικ.

Η συμφωνία της TUI με την Rixos ισχύει αρχικά για τρία χρόνια, ξεκινώντας από το 2024 και αφορά τα εξής ξενοδοχεία στην Τουρκία: Rixos Sungate, Beldibi, Antalya Downtown, Park Belek, Premium Belek, Premium Bodrum, Premium Göcek, Premium Tekirova και το Hotel Land of Legends.

Σε ορισμένα από αυτά μπορούν, επί του παρόντος, να γίνουν κρατήσεις και από άλλους τουριστικούς πράκτορες, αλλά από το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό και για τα εννέα προαναφερόμενα ξενοδοχεία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική, τουριστική ιστοσελίδα touristik aktuelL.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Alltours είναι ο γερμανικός, τουριστικός πράκτορας, ο οποίος επηρεάζεται λιγότερο από αυτή τη συμφωνία.

Ο tour operator με έδρα το Ντίσελντορφ προσφέρει μόνο το “Lands of Legends”, της αλυσίδας Rixos, αυτό το καλοκαίρι. “Αυτή τη στιγμή έχουμε στο πρόγραμμά μας περισσότερα από 325 ξενοδοχεία στην τουρκική Ριβιέρα και προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα οργανωμένων ταξιδιών με περισσότερα από 120 ξενοδοχεία στο τουρκικό Αιγαίο. Είμαστε πολύ καλά τοποθετημένοι στην Τουρκία”, λέει ο Alltours. Ενώ, την ίδια στιγμή, κανείς από τους υπόλοιπους tour operators δεν εξέφρασε κάποια ανησυχία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *