tui

H TUI UK αυξάνει τα πακέτα διακοπών και για Ελλάδα από τις 25 Ιουλίου και παρέχει επιπλέον ασφάλιση για τον Κορωνοϊό

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI Βρετανίας ανακοίνωσε την μεγέθυνση του προγράμματός της και την παροχή περισσότερων πακέτων, μέσω της διάθεσης επιπλέον προορισμών σε Ελλάδα και Ισπανία, από τις 25 Ιουλίου.

Η TUI Βρετανίας παρέχει ήδη πακέτα διακοπών προς τη χώρα μας από τις 15 Ιουλίου και προς την Ισπανία από τις 11 Ιουλίου. Ο βρετανικός tour operator θα παρέχει πακέτα διακοπών σε 24 προορισμούς από την 1η Αυγούστου με πτήσεις από 12 βρετανικά αεροδρόμια.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα, όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της TUI Βρετανίας, για την Ελλάδα διαμορφώνεται ως εξής:

25 Ιουλίου: Ζάκυνθος (Μπρίστολ)

1η Αυγούστου: Χανιά, Κεφαλλονιά, Σκιάθος, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη (Glasgow, Newcastle, East Midlands, Doncaster, Cardiff, Stansted, Bournemouth και Exeter)

Και ασφάλιση

Επιπλέον η TUI Βρετανίας θα παρέχει επίσης ένα νέο πλάνο ασφάλισης για όλους τους πελάτες της, που θα ταξιδεύουν από τις 11 Ιουλίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, το οποίο θα ισχύει για όλες τις υφιστάμενες και τις μελλοντικές κρατήσεις.

ksd
adv

Μερικές από τις παροχές του προγράμματος αυτού είναι:

  • Εξέταση στο εξωτερικό για τον Κορωνοϊό σε ύποπτα κρούσματα
  • Παροχή ιατρικής φροντίδας στο εξωτερικό εάν ο πελάτης νοσήσει με τον Κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των διακοπών του
  • Κάλυψη εξόδων που σχετίζονται με επέκταση της διαμονής και παροχή πτήσης επιστροφής σε περίπτωση που χρειασθεί ο πελάτης να μπει σε καραντίνα στον προορισμό διακοπών.
  • Επείγουσα γραμμή επικοινωνίας, 24/7

Στη συνέχεια, θα προσφέρει περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές στην Ελλάδα και την Τουρκία ,από την 1η Αυγούστου.

Η αύξηση θα γίνει με την επέκταση του αριθμού των προορισμών που θα προσφέρει η TUI, από 1 έως 24 Αυγούστου, με πτήσεις από 12 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Η TUI σκοπεύει να εκκινήσει περισσότερους προορισμούς στην Πορτογαλία, την Τυνησία, την Αίγυπτο και το Μαρόκο, καθώς οι κυβερνητικοί περιορισμοί θα μειώνονται.

Οι πρόσφατα ανακοινωμένοι προορισμοί και διαδρομές είναι:

τραπεζάκι

Ο Andrew Flintham, διευθύνων σύμβουλος της TUI UK & Ireland, δήλωσε: «Πολλοί από τους πελάτες μας περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν για το αν θα μπορούσαν να πάνε διακοπές αυτό το καλοκαίρι, οπότε χαιρόμαστε που οι πρώτοι πελάτες μας θα αναχωρήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να μεταφέρουμε τους πελάτες μας σε χαλαρωτικές, ευχάριστες και – το πιο σημαντικό – ασφαλείς διακοπές και πάλι και είναι πραγματικά συναρπαστικό να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας επιπλέον ηρεμία κατά την κράτηση μαζί μας, με το νέο μας πρόγραμμα – κάλυψη Covid-19. Σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν κράτηση με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι οποιοδήποτε επιπλέον κόστος που σχετίζεται με το Covid-19 που δεν θα καλύπτεται από τακτική ταξιδιωτική ασφάλιση, θα καλυφθεί».

money tourism copyright
money tourism copyright photo

Αναφερόμενος στην προγραμματισμένη επέκταση του θερινού του προγράμματος, πρόσθεσε: «Κατανοούμε την ανάγκη να είμαστε ευέλικτοι και μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσουμε και να τροποποιήσουμε τα σχέδιά μας καθώς προχωράμε. Εάν χρειαστεί να ακυρώσουμε ταξίδια, ακολουθώντας κυβερνητικές συμβουλές, όλοι οι επηρεαζόμενοι πελάτες θα μπορούν να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων. Το TUI Holiday Promise μας εξακολουθεί να ισχύει, οπότε οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι αν πιστεύουμε ότι δεν μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους όπως θα ήθελαν, δεν θα τους πάμε εκεί”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *