Με νέο website στον «αέρα» η CRETA FARMS

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η νοστιμιά της ζωής είναι στα απλά πράγματα, όπως στα τραπέζια με φίλους, κάτι που έρχεται να μας υπενθυμίσει μέσα από το νέο της website η CRETA FARMS, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τη διαφημιστική εταιρία INTERWEAVE.

Επενδύοντας πάνω από €8 εκατ. ετησίως σε έρευνα και ανάπτυξη, η κρητική εταιρία δε θα μπορούσε να μην επενδύσει και στην ψηφιακή εμπειρία, διατηρώντας την καινοτομία και την εγγύηση ποιότητας που την χαρακτηρίζει.

Η CRETA FARMS, μέσα από τη νέα της πλατφόρμα, «μιλά» με τους καταναλωτές της με μεγαλύτερη αμεσότητα, παρουσιάζοντας προτάσεις ενός ολιστικού τρόπου ζωής και όχι απλώς τη γκάμα των προϊόντων της. Με όραμα να κάνει τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα, δημιουργεί ένα διαδραστικό διαδικτυακό και εύχρηστο «εργαλείο», που «υπηρετεί» το DNA της: καινοτομία, ποιότητα και γεύση.

Όντας ο μοναδικός καθετοποιημένος παραγωγός χοιρινού κρέατος της χώρας μας, κάτοχος 20 παγκόσμιων πατεντών, η CRETA FARMS, μέσα από τη νέα της πλατφόρμα, μας εξηγεί την ιστορία της, εξυμνεί τις ρίζες της, δοξάζει τον υγρό χρυσό της Κρήτης και γεφυρώνει το οξύμωρο της: παράδοση και καινοτομία!

Στόχος της κρητικής εταιρίας, πρωτοστατώντας στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή, είναι να διατηρήσει την απόλαυση και να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, παρουσιάζοντας συνταγές, tips, λύσεις για τον επαγγελματία αλλά και μια σειρά customized προτάσεων με παραμέτρους που αφορούν στον δικό σου τρόπο ζωής.

Με προτάσεις wellbeing για σωστή διατροφή, lifestyle, αλλά και μερακλίδικα τραπέζια ενισχύει την υπερηφάνεια προέλευσης της Κρητικής εταιρίας, εξάγοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα παγκοσμίως.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *