Νέος πρόεδρος o Β. Λιαπτσής στον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας και Θράκης | Συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Μετά τις πρόσφατες  εκλογές του  Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας και Θράκης,, το νέο Δ.Σ. συνήλθε στην πρώτη του συνεδρίαση για την συγκρότησή του σε σώμα και την ανάληψη των καθηκόντων τους, φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο ‘’OLYMPUS MEDITERRANEAN BOUTIQUE HOTEL’’ στο Λιτόχωρο.

Μετά την επαλήθευση, επιβεβαίωση και αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος από όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ., ο κ. Μανταμόπουλος Νικόλαος , πρόεδρος του Συλλόγου κατά τις τριετίες  2015-2018 & 2018-2021 και πλειοψηφήσας στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία , δήλωσε ότι, για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, δεν δύναται να αναλάβει την θέση του προέδρου  και να ασκήσει εκ νέου τα καθήκοντά του.

Παρόμοια δυσκολία δήλωσε ότι αντιμετωπίζει και ο απερχόμενος ταμίας κ. Σκεπετάρης Κωνσταντίνος.

Ως εκ τούτου και κατόπιν συζήτησης  των μελών,  ο απερχόμενος πρόεδρος  Μανταμόπουλος Νικόλαος πρότεινε την ακόλουθη σύνθεση για το νέο Δ.Σ του Σ.Δ.Ξ.Μ.Θ.:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΑΠΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΜΠΛΙΑΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΜΑΝΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΓΛΟΥ ΝΟΤΗΣ
2ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΕΞΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η πρόταση έγινε παμψηφεί αποδεκτή και ορίσθηκε ημέρα παράδοσης και ανάληψης των καθηκόντων, η 30η Νοεμβρίου 2021, στα γραφεία του Συλλόγου, επί της οδού Κων/νου Καραμανλή 105, Θεσσαλονίκη.

Τόσο ο κ. Μανταμόπουλος Νικόλαος όσο και ο κ. Σκεπετάρης Κωνσταντίνος δήλωσαν και υποσχέθηκαν ότι ως μέλη θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις τον νέο πρόεδρο Λιάπτση Βασίλειο, ώστε να συνεχισθεί με μεγαλύτερη επιτυχία το έργο του  Σ.Δ.Ξ.Μ.Θ.

Τέλος αποφασίσθηκε οι τρείς νέοι εκλέκτορες στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών  Ξενοδοχείων,

1) Μανταμόπουλος Νικόλαος

2) Παπαμιχαήλ Γεώργιος &

3) Λιάπτσης Βασίλειος,

να παρευρεθούν στις επικείμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας για την εκλογή νέου Δ.Σ. , στο Ηράκλειο, Κρήτης, στις 03 & 04/11/2021 ιδίοις εξόδοις, ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο ο Σύλλογος.

Και στην Philoxenia

Όπως  κάθε χρόνο έτσι και φέτος , συνεπής στο ραντεβού του, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης, έδωσε το παρόν στην 36η Έκθεση ”PHILOXENIA”-HELEXPO.. Το σύνολο των επισκεπτών του περιπτέρου του Σ.Δ.Ξ.Μ.-Θ., διευθυντές, στελέχη, επιχειρηματίες του τουρισμού και ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων ήλθαν σε επαφή με το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου, ενημερώθηκαν για τις επερχόμενες δράσεις του ΣΔΞΜΘ, την τρέχουσα κατάσταση & τις εξελίξεις στο τουριστικό γίγνεσθαι.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης και συγκεκριμένα το Σάββατο 13/11/2021, 12:00μμ, στην Αίθουσα Β’,του Συνεδριακού Κέντρου ”Νικόλαος Γερμανός”, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΔΞΜΘ. Μετά την καθιερωμένη ενημέρωση των μελών, ακολούθησε η ανάγνωση του οικονομικού απολογισμού και των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην συνέχεια ακολουθήθηκε, βάσει του καταστατικού, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την  τριετία 2021-2024.

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν κατά σειρά ψήφων έχουν ως εξής:

1) Μανταμόπουλος Νικόλαος

2) Παπαμιχαήλ Γεώργιος

3) Λιάπτσης Βασίλειος

4) Σκεπετάρης Κωνσταντίνος

5) Καραγκούνης Θεόδωρος

6) Ζαγκογιάννης Χρήστος

7) Μπλιάτης Παύλος

8) Ανδρέογλου Νότης &

9) Αλεξός Νίκος

Παράλληλα διενεργήθηκαν και οι εκλογές για την ανάδειξη των εκλεκτόρων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) . Τα αποτελέσματα είναι τα κάτωθι:

1) Μανταμόπουλος Νικόλαος

2) Παπαμιχαήλ Γεώργιος

3) Λιάπτσης Βασίλειος

Την διαδικασία τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της ΠΟΔΙΞ  και του Δ.Σ. του Συλλόγου Διευθυντών Κρήτης , Κουμπαράκης Δημήτριος & Σωμαράς Αλέξανδρος.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *