Πάνω από 200 ξενοδοχεία ECHO Suites προγραμματίζει η Wyndham

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την επέκταση του καινοτόμου brand ECHO Suites Extended StaySM by Wyndham, το οποίο σε έναν μόλις χρόνο δρομολογεί περισσότερα από 200 ξενοδοχεία, ανακοίνωσε η Wyndham Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη εταιρία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο με περίπου 9.100 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες,

Στα τέλη του περασμένου έτους, το brand ξεκίνησε να κατασκευάζει τα πρώτα τρία ξενοδοχεία του και αργότερα φέτος προγραμματίζονται πάνω από είκοσι ξενοδοχεία, ενώ θα ακολουθήσουν γρήγορα νέα ξενοδοχεία το 2024.

Το brand, το οποίο απευθύνεται στην αγορά της μακροχρόνιας διαμονής, αναμένεται να ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο του μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ανάπτυξης της Wyndham Hotels & Resorts, Chip Ohlsson, το ECHO Suites είναι μια εκπληκτική επιτυχία, αποτελώντας όχι μόνο την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα στον κλάδο, αλλά και το μεγαλύτερο λανσάρισμα επωνυμίας στην ιστορία της Wyndham.

“Η ραγδαία ανάπτυξή του αποτελεί απόδειξη της δύναμης που συνεπάγεται η ικανότητα και οι δυνατότητες της μεγαλύτερης εταιρείας franchising ξενοδοχείων στον κόσμο και του τι μπορεί να συμβεί όταν τα εμπορικά σήματα αφιερώνουν χρόνο για να ασχοληθούν πραγματικά και να κατανοήσουν τις ανάγκες της κοινωνίας της κοινότητας ανάπτυξης”, είπε ο κ. Ohlsson.

Ιστορικές επενδύσεις

Η άφιξη του ECHO Suites συμπίπτει με ιστορικές επενδύσεις σε υποδομές στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων εγκεκριμένης χρηματοδότησης ως μέρος του Νόμου 2021 για τις υποδομές και την απασχόληση, του μεγαλύτερου στην ιστορία των ΗΠΑ. Με επίκεντρο την επισκευή των κύριων δρόμων και αυτοκινητοδρόμων της χώρας, γεφυρών, αεροδρομίων και του σιδηροδρομικού συστήματος, μεταξύ άλλων επενδύσεων, τα έργα αυτά δημιουργούν έναν ούριο άνεμο για την Wyndham και τους καθημερινούς business ταξιδιώτες, ιδίως τους εργαζόμενους στις κατασκευές και άλλους επαγγελματίες, πολλοί από τους οποίους θα έχουν ανάγκη από μακροχρόνια καταλύματα, καθώς ταξιδεύουν για να καλύψουν θέσεις εργασίας σε εργοτάξια και αλλού σε όλη τη χώρα. Ακόμη και στα “σπάργανα” του Νόμου, η Wyndham και τα εμπορικά της σήματα βλέπουν ήδη μια άνοδο ως αποτέλεσμα των επενδύσεων, που έγιναν για την αύξηση του μεριδίου της, με τα έσοδα που σχετίζονται με τις υποδομές να αυξάνονται περισσότερο από 20% το τέταρτο τρίμηνο του 2022, που αποτελεί το έβδομο συνεχόμενο τρίμηνο με διψήφιο ποσοστό αύξησης.

Τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από τον Νόμο για τις υποδομές και την απασχόληση ενισχύει ο Νόμος του 2022 CHIPS and Science Act, ύψους 280 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων πάνω από 50 δισ. δολάρια προορίζονται για την αμερικανική έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή, γεγονός που οδηγεί στην κατασκευή νέων εργοστασίων παραγωγής τσιπ σε όλες τις ΗΠΑ. Από την έναρξη ισχύος του νόμου, έχουν ανακοινωθεί περισσότερα από 22 εργοστάσια σε πολιτείες όπως η Αριζόνα, το Τέξας, το Οχάιο και η Ιντιάνα. Συλλογικά, μεταξύ των δύο νομοθετημάτων, η Wyndham πιστεύει ότι υπάρχει μια μακροπρόθεσμη ευκαιρία για τους δικαιοδόχους να πραγματοποιήσουν 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε πρόσθετα έσοδα, δημιουργώντας περισσότερα από 150 εκατ. δολάρια σε πρόσθετα δικαιώματα για την εταιρία.

Σύγχρονος σχεδιασμός με επίκεντρο την απόδοση της επένδυσης

Το ECHO Suites δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του συμβουλίου ανάπτυξης, που αποτελείται από μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους ιδιοκτήτες και φορείς εκμετάλλευσης, που δραστηριοποιούνται σήμερα στον τομέα της μακροχρόνιας διαμονής. Οι γνώσεις του συμβουλίου συνδυάστηκαν με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της εσωτερικής ομάδας σχεδιασμού και κατασκευής της Wyndham, η οποία πρωτοστάτησε στη δημιουργία του La Quinta by Wyndham από το εξαιρετικά επιτυχημένο Del Sol, του πρωτοτύπου Moda της Microtel by Wyndham, του πρωτοτύπου Haven της Hawthorn Suites by Wyndham και του πρωτοτύπου Verde της Wyndham Garden.

Σε μια εποχή που το αυξανόμενο κόστος κατασκευής οδηγεί στην ανάγκη για υπερ-αποδοτικότητα, τα πρωτότυπα της Wyndham δίνουν προτεραιότητα στην απόδοση των επενδύσεων, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση των λειτουργικών περιθωρίων σε επαναλαμβανόμενη βάση. Αυτή η προσοχή στην απόδοση της επένδυσης αποτελεί βασικό μέρος αυτού που προσέλκυσε τον Dennis Wong, συνιδρυτή της SPI Holdings, και τον επιχειρηματικό του εταίρο, Richard Squires της Lennox Capital, να υπογράψουν πρόσφατα συμφωνία με την Wyndham για την ανάπτυξη πολλών ξενοδοχείων ECHO Suites, εστιάζοντας σε αγορές όπως το Σαν Ντιέγκο, το Λας Βέγκας και το Σιάτλ, μεταξύ άλλων.

Το ολοκαίνουργιο, πρωτότυπο ECHO Suites, 124 δωματίων, απαιτεί λιγότερο από δύο στρέμματα γης και έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος ανά κλειδί. Με επιφάνεια περίπου 50.000 τετραγωνικά πόδια, εκ των οποίων σχεδόν το 74% αντιστοιχεί σε χώρους για ενοικίαση, τα  δωμάτια είναι κατά μέσο όρο 300 τετραγωνικά πόδια. Τα δωμάτια αποτελούνται από μονόκλινες και δίκλινες σουίτες στούντιο με κουζίνα, καθώς και από αποτελεσματικά σχεδιασμένους κοινόχρηστους χώρους, ανάμεσά τους λόμπι, γυμναστήριο και πλυντήριο ρούχων επισκεπτών.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *