Προκήρυξη για 917 σπουδαστές στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού το έτος 2019-2020

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Την εισαγωγή 917 καταρτιζόμενων στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) αποφάσισε το Υπουργείου Τουρισμού για το έτος κατάρτισης 2019-2020.

Κάθε υποψήφιος, προκειμένου να λάβει μέρος στην διαδικασία επιλογής, πρέπει να
υποβάλει ο ίδιος ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, στις κατά τόπους Γραμματείες των
Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού.

Γενικές πληροφορίες

Η φοίτηση στα Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού παρέχεται δωρεάν. Υπάρχου τμήματα με αριθμό καταρτιζομένων μικρότερο των 15 ατόμων λειτουργούν μετά από σχετική απόφαση του Υπουργού Τουρισμού. Οι καταρτιζόμενοι αναλαμβάνουν τη δαπάνη αγοράς των προβλεπόμενων στολών (στολή εργαστηρίου, στολή θεωρητικών μαθημάτων-εξόδου), ενδεχόμενων εκπαιδευτικών βοηθημάτων (βιβλία), του ατομικού εξοπλισμού εργαστηρίων (π.χ. μαχαίρια για την ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης) και οτιδήποτε άλλου
απαιτείται κατά ειδικότητα για την κατάρτισή τους, μετά από σχετική ενημέρωσή τους
από τα Ι.Ε.Κ. Οι καταρτιζόμενοι υποχρεούνται στην πιστή τήρηση του Κανονισμού Σπουδών των Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού (ΦΕΚ 2156/Β’/2007) όπως και στην τήρηση των προβλεπόμενων στον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας του Ι.Ε.Κ. φοίτησής τους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων απευθείας στις εκπαιδευτικές μονάδες είναι από την Δευτέρα 26.8.2019 έως και την Παρασκευή 13.09.2019.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *