Επενδύσεις και ανάπτυξη για τον Γιώργο Σκρέκη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Σε νέους χώρους, με επενδύσεις, σε μία πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία, προχωρά το GS Travel που έχει 32 χρόνια παρουσίας στον Ελληνικό χώρο.

Ακολουθώντας μία σταθερά αναπτυξιακή πορεία και με σκοπό την ουσιαστική και διαχρονική εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών της, εισέρχεται στον τομέα του ψυχαγωγικού τουρισμού, με τον διακριτικό τίτλο «the BOX travel». …

Τα τρία πρώτα καταστήματα εξυπηρέτησης ταξιδιωτών της εταιρείας μας βρίσκονται στην Αθήνα, την Κηφισιά και τα Χανιά.
Στα γραφεία εξυπηρέτησης ταξιδιωτών του «the BOX travel» μπορεί ο ταξιδιώτης να εκπληρώσει κάθε ταξιδιωτική του επιθυμία ή σχέδιο για :
• Οργανωμένα Ομαδικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό
• Ταξίδια Μεμονωμένων ταξιδιωτών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό
• Αεροπορικά και Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
• Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
• Γαμήλια και Εξωτικά ταξίδια
• Ταξίδια συμμετεχόντων σε Διεθνείς Εκθέσεις ή Συνέδρια
• Ταξίδια Ειδικού Ενδιαφέροντος, ομαδικά ή και μεμονωμένων ταξιδιωτών
• Κρατήσεις Ξενοδοχείων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο
• Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Tο «the BOX travel» εισέρχεται δυναμικά στην συνεχώς αυξανόμενη αγορά των Επαγγελματικών –Κλαδικών Εκθέσεων με το διακριτικό σήμα ΕΧPO BOX. Το δίκτυο των αναγνωρισμένων συνεργατών του ΕΧPO BOX σε όλο τον κόσμο, του δίνει την δυνατότητα να παρέχει στα στελέχη των επιχειρήσεων και γενικότερα στους συμμετέχοντες σε Επαγγελματικές – Κλαδικές Εκθέσεις, τις καλύτερες επιλογές σε πτήσεις, ξενοδοχεία και λοιπές ταξιδιωτικές υπηρεσίες, πάντα με γνώμονα την ποιότητα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.
Το «the BOX travel» προσφέρει επίσης εξειδικευμένα πακέτα για τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις με το διακριτικό σήμα SPORT BOX. Τα στελέχη του SPORT BOX είναι τα πλέον έμπειρα και ικανά να καλύψουν όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες των ανθρώπων που λατρεύουν και παρακολουθούν από κοντά τα διάφορα σπορ. Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας αθλητικό γεγονός, στο SPORT BOX αναλαμβάνουμε το ταξίδι σας από την αρχή έως το τέλος.
Τα ταξίδια του «the BOX travel» υποστηρίζονται από ειδικό πρόγραμμα άτοκων δόσεων CREDIT BOX 5%. Επιπλέον των άτοκων δόσεων, επιστρέφουμε στους ταξιδιώτες μας, 5% του προηγούμενου ταξιδιού τους με το «the BOX travel», αν ξαναταξιδέψουν οι ίδιοι ταξιδιώτες μαζί μας, πριν την χρέωση της τελευταίας τους δόσης στην πιστωτική τους κάρτα.
To «the BOX travel» θέλοντας να συμβάλλει στην ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish® (Κάνε-Μία-Ευχή SM Ελλάδος) αναλαμβάνει να προσαυξήσει κατά 1€, την κάθε συνεισφορά του 1€ των ταξιδιωτών που επιλέγουν να ταξιδέψουν με την εταιρεία. Έτσι το ένα ευρώ που δίνουν οι ταξιδιώτες μας, η GS TRAVEL το διπλασιάζει και το αποδίδει στον οργανισμό, βοηθώντας στην πραγματοποίηση ακόμη περισσότερων ευχών σοβαρά άρρωστων παιδιών.
Όπως δήλωσε ο κος Γεώργιος Σκρέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της GS Travel s.a. : «Για όλους εμάς στο «the BOX travel» το κάθε ταξίδι σας είναι μοναδικό. Θα θέλαμε και αυτό θα προσπαθήσουμε, να είναι τόσο αξέχαστο και ξεχωριστό, αλλά και τόσο δικό σας και μοναδικό ώστε να είναι…… κάθε ταξίδι σας, μια μικρή ζωή μέσα στη ζωή σας»