Στην τελική ευθεία για να ανοίξει το Avant Mar στην Πάρο | Ανοίγει και το Matsuhisa Paros

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μέσα στον Ιούλιο προγραμματίζεται να ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του το Avant Mar, το νέο boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων της Grivalia Hospitality, στη Νάουσα της Πάρου.

Σηματοδοτώντας μία νέα κυκλαδική εποχή στον τομέα της premium φιλοξενίας, η νέα τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality βρίσκεται πολύ κοντά στην κοσμοπολίτικη Νάουσα, στην παραλία Πιπέρι, και θα λειτουργεί την καλοκαιρινή σεζόν. Πρόκειται για ένα έργο μοναδικής αρχιτεκτονικής και κυκλαδικής αισθητικής που θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της Πάρου, προσφέροντας μία εμπειρία φιλοξενίας πολύ υψηλών προδιαγραφών για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Το ύψος της συνολικής επένδυσης ανήλθε στα €20 εκατομμύρια, οι εργασίες διήρκησαν 3,5 χρόνια, ενώ η νέα αυτή επένδυση συμβάλλει στη δημιουργία άνω των 80 νέων θέσεων εργασίας.

Ο κ. Γιώργος Χρυσικός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Hospitality, μίλησε για τη δημιουργία του Avant Mar και το όραμα της εταιρείας πίσω από κάθε ανάπτυξή της. Υπογράμμισε ότι στόχος της Grivalia Hospitality δεν είναι να αναπαράγει, αλλά να φέρνει ένα προϊόν υψηλού επιπέδου στην αγορά, προκειμένου να αναβαθμίζει τον κάθε τόπο, αλλά και τον ελληνικό τουριστικό κλάδο, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στου επισκέπτες. Όπως σημείωσε: «Είναι δύσκολο να δημιουργείς έργα τέτοιου επιπέδου στις Κυκλάδες. Η κατασκευή του Avant Mar αποτέλεσε ένα πολύ απαιτητικό έργο, καθώς έγινε επανασχεδιασμός του παλαιού οικοπέδου όπου βρισκόταν το ξενοδοχείο Πιπέρι, αλλά και εκμετάλλευση ανοικοδόμητης έκτασης που βρισκόταν στη μέση του οικήματος. Το αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη αυτού του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου με 38 δωμάτια από 55 που διατηρούσε το παλιό κτίριο και είμαστε χαρούμενοι που δημιουργήσαμε κάτι πραγματικά μοναδικό».

Η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, σημείωσε πως «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο. Η συνεργασία μας συνδυάζει την αριστεία της κουζίνας του Nobu Matsuhisa με την πολυτέλεια και την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχει το Avant Mar. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας».

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Avant Mar βρίσκεται σε έκταση 6.100 τ.μ. και περιλαμβάνει:

  • 38 πολυτελή δωμάτια μεταξύ των οποίων επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool
  • το διεθνούς φήμης signature restaurant «Matsuhisa»
  • το παραθαλάσσιο all day restaurant Thymes με τη γαστρονομική καθοδήγηση του βραβευμένου Executive Chef Δημήτρη Κατσάνου
  • χώρους ευεξίας
  • εμπορικό κατάστημα
  • ελληνικό παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο

Αίσθηση ξεχωριστής φιλοξενίας στο Avant Mar

Πιο αναλυτικά, χτισμένο σε έκταση 6,1 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η “The Avant Mar Premium Sea View Suite” που διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους. Μεταξύ άλλων, το Avant Mar διαθέτει μία high-end μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χώρους ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης πνεύματος και σώματος. Παράλληλα, η αμμώδης παραλία Πιπέρι με τα κρυστάλλινα νερά είναι η ιδανική επιλογή για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Το ήσυχο περιβάλλον του Avant Mar μέσα από την κομψή ατμόσφαιρά του υπόσχεται να χαρίσει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Εστιάζοντας στρατηγικά στη δημιουργία έργων υπερπολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, η Grivalia Hospitality καταγραφεί υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, διαθέτοντας ένα χαρτοφυλάκιο που θα ξεπερνάει σε αξία το 1,5 δισ. ευρώ όταν ολοκληρωθούν όλα τα υπό κατασκευή έργα και ένα επενδυτικό πλάνο για την επόμενη τριετία άνω των 400 εκατ. ευρώ.

Στην τελική ευθεία για να ανοίξει το Matsuhisa Paros στο Avant Mar 

Στο μεταξύ η επερχόμενη έναρξη του Avant Mar, του νέου ξενοδοχείου της Grivalia Hospitality στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2023 και η συνεργασία του με το Matsuhisa ήταν η αφορμή για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου στο Matsuhisa Athens. Το Matsuhisa Paros, το εστιατόριο-ορόσημο του ξενοδοχείου, παρουσιάστηκε με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων του χώρου της φιλοξενίας, ενώ το πρώτο tasting αποτέλεσε για τους προσκεκλημένους μια ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της Nobu-style κουζίνας.

To event περιελάμβανε μια εμπειρία γευσιγνωσίας, όπου πιάτα με ιδιαίτερους συνδυασμούς έδωσαν μια πρώτη γεύση από τις γαστρονομικές δημιουργίες που αναμένεται να απολαύσει κανείς στο Matsuhisa Paros, όπως το Black Cod Kadaifi, τα Wagyu Tacos και μια ιδιαίτερη επιλογή σε rolls.

Υψηλή γαστρονομία με την υπογραφή του Matsuhisa 

Η εμπειρία της γαστρονομίας στο Matsuhisa Paros, το fine dining εστιατόριο του Avant Mar συνδυάζει γεύσεις από την Ιαπωνία με επιρροές από το Περού και αναδεικνύεται με την υπογραφή του σεφ Nobu Matsuhisa για πρώτη φορά στην Πάρο. Με τη μαγευτική θέα που απλώνεται στο Αιγαίο και μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει απέριττη πολυτέλεια και απλότητα, το Matsuhisa Paros δημιουργεί ένα γαστρονομικό ταξίδι στα βάθη της Nobu φιλοσοφίας, υπερβαίνοντας τις σύγχρονες υψηλές απαιτήσεις.

Στη διάθεση των επισκεπτών βρίσκεται, επίσης, ένα πολυτελές στην απλότητά του, παραθαλάσσιο all day restaurant με τη γαστρονομική καθοδήγηση του βραβευμένου Executive Chef, Δημήτρη Κατσάνου, το οποίο υπηρετεί τη γαστρονομική τάση του bistronomy.

Οι επισκέπτες του Avant Mar μπορούν να απολαύσουν μια άνετη και απολαυστική διαμονή, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό θα φροντίζει κάθε λεπτομέρεια για να τους εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμπειρία.

Με το Matsuhisa Paros να βρίσκεται στην τελική ευθεία για το άνοιγμά του, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Η αψεγάδιαστη ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με τις μοναδικές δημιουργίες του Chef Nobu Matsuhisa δημιουργούν την κατάλληλη απόλυτη φιλοξενίας σε έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς, το Avant Mar στην Πάρο.

Η Grivalia Hospitality

Η Grivalia Hospitality είναι ένας από τους σημαντικότερους επενδυτές στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών ακινήτων σε εξαιρετικούς και προβεβλημένους προορισμούς της χώρας. Μέσα από τα επενδυτικά της έργα, στρατηγικός στόχος της Grivalia Hospitality είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας και η περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου της πολυτελούς φιλοξενίας στη χώρα μας.

Μετρώντας 8 χρόνια παρουσίας, η Grivalia Hospitality διαθέτει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο με premium hospitality projects, υπό ανάπτυξη ή λειτουργία, με στόχο να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών στους επισκέπτες. Όλες οι αναπτύξεις της εταιρείας υλοποιούνται με σεβασμό απέναντι στο φυσικό τοπίο, στην ιστορία κάθε κτιρίου και στην κληρονομιά κάθε τόπου, ακολουθώντας τις βέλτιστες μεθόδους αρχιτεκτονικής, κατασκευής, βιωσιμότητας και σχεδιασμού. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε έργο αποκτάει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα και μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς της περιοχής όπου βρίσκεται.

Tagged

1 σχόλιο στο “Στην τελική ευθεία για να ανοίξει το Avant Mar στην Πάρο | Ανοίγει και το Matsuhisa Paros

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *