ΣΥΜΒAΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ανακοινώθηκε η εξαγορά του ΤΙΤΑΝΙΑ από τον Όμιλο Χατζηλαζάρου | Επιβεβαίωση του Χ&Τ | ΦΩΤΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική τουριστική αγορά με την εξαγορά του ιστορικού ξενοδοχείου Titania Hotel στην Αθήνα. Τη νέα αυτή εξαγορά, μετά το Rhodes Bay στην Ρόδο, προανήγγειλε το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ με αποκλειστικό ρεπορτάζ του στις 20 Φεβρουαρίου. Ομοίως είχε αποκαλύψει την εξαγορά και του Rhodes Bay, πρώην Amathus. Σημειώνεται ότι και τα 2 σημαντικά ακίνητα ανήκαν στο βρετανικό fund ακινήτων London & Regional Properties (L+R), το οποίο προχώρησε σε πλήρη αποεπένδυση από την χώρα μας…

Μετά την πρόσφατη εξαγορά του Rhodes Bay Hotel & Spa και Elite Suites, ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group ανακοίνωσε πριν από λίγο την προσθήκη ενός ακόμα ξενοδοχείου, στην περιοχή της Αθήνας, στο χαρτοφυλάκιό του. Στο δυναμικό της ροδίτικης ξενοδοχειακής εταιρείας εντάχθηκε το ιστορικό, Titania Hotel το οποίο σηματοδοτεί την προσθήκη του 8ου ξενοδοχείου αλλά και το πρώτο του εγχείρημα έξω από το νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο.

Με αυτήν την επένδυση, ο όμιλος συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά ακολουθώντας πιστά το όραμα του.

ksd copyright
Γιάννης και Μαρία Χατζηλαζάρου | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά από την L+R του Rhodes Bay (Amathus) είχε υπογραφεί στις 17 Ιανουαρίου 2017 από τον όμιλο Λανίτη, με την αξία του ξενοδοχείου να εκτιμάται σε 30,5 εκ. ευρώ.

Ο όμιλος H Hotels Collection ξεκίνησε με το πρώτο του ξενοδοχείο, το Rodos Princess Beach Resort & Spa, το 1993 με 450 κλίνες και 200 εργαζόμενους. Σήμερα, μετά από 30 και πλέον χρόνια διατηρεί περισσότερες από 8000 κλίνες και απασχολεί πάνω από 1700 εργαζόμενους πάντα σταθερός στην αποστολή του, να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κάνοντας τις στιγμές των επισκεπτών να αξίζουν, “We make moments matter”.

Η επέκταση στην Αθήνα ενισχύει τη δέσμευση του ομίλου για ανάπτυξη και παράλληλα παρουσιάζει νέες ευκαιρίες για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή.

Η ροδίτικη εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών και στην προώθηση του βιώσιμου τουρισμού.

Οι πωλητές

l&rl&rΙδιοκτήτες της London & Regional που πούλησε τα 2 ακίνητα είναι οι αδερφοί RICHARD και IAN LIVINGSTONE, ενώ στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας περιλαμβάνονται και πολλά ξενοδοχεία σε μεγάλους προορισμούς, μεταξύ των οποίων τα London Hilton Park Lane, Hilton Trafalgar Square, Hilton Green Park London,
Fairmont Monte Carlo, Cliveden House Berkshire, London Marriott Hotel Marble Arch,
Intercontinental Dublin, Raddison Blu Portman Square London, Me Ibiza, Fairmont Royal Pavilion Barbados, Columbus Monte Carlo, κ.ά..
Η εταιρία δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων Πολωνία, Ισπανία, Ρωσία, Παναμά, Νότια Αφρική, Ουκρανία, Σουηδία, Αγγλία, Ελβετία, Γερμανία, κ.ο.κ..

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *