Ανοίγουν τα ξενοδοχεία του Club Med στην Ευρώπη | Μεταξύ αυτών και το Gregolimano

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγουν οι πρώτες εγκαταστάσεις του Club Med στην Ευρώπη και μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται το Gregolimano στην Ελλάδα, ενώ έχει εκπονηθεί ένα πλάνο ασφαλείας και παρέχεται δυνατότητα δωρεάν αλλαγής της κράτησης.

Από τα τέλη Ιουνίου έχει ανοίξει το Club Les Arcs Panorama, ενώ από τον Ιούλιο λειτουργούν τα Gregolimano (Ελλάδα), Cefalu  και Pragelato (Ιταλία), Valmorel, Grand Massif Samoens Morillon και Club La Palmyre Atlantique (Γαλλία), και το Resort Palmiye (Τουρκία).

Το Club Med έχει δημιουργήσει ένα εκτενές πλάνο ασφαλείας και υγιεινής. Για παράδειγμα, έχει μειωθεί η πληρότητα των ξενοδοχείων, έχει επεκταθεί το ωράριο των εστιατορίων και υπάρχει 24ωρη παρουσία ιατρικού προσωπικού εντός των μονάδων. Επίσης, το Club Med θα αναλάβει όλα τα έξοδοα σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης νοσήσει από τον Κορωνοϊό, συμπεριλαμβανομένης και της πτήσης επαναπατρισμού.

Οι πελάτες του Club Med μπορούν να αλλάξουν τη διαμονή τους δωρεάν και να επιλέξουν μία νέα ημερομηνία αναχώρησης εντός των επόμενων 12 μηνών. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *