hertz
Δρ. Μαριάννα Μιχαλουδάκη, Manager Alphabet New Markets, Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Autohellas-Hertz

Η Autohellas αποκλειστικός πιστοποιημένος συνεργάτης της Alphabet για Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Κροατία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την περαιτέρω ενίσχυση μιας σημαντικής συνεργασίας, σηματοδοτεί η πιστοποίηση της Autohellas – Hertz ως ενεργού μέλους του δικτύου της Alphabet OneNet για το 2020, αναγνωρίζοντας τον καίριο ρόλο, την συνολική προϊοντική πρόταση αλλά και τη συμβολή της Autohellas-Hertz στην διείσδυση της Alphabet στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου, Βουλγαρίας και Κροατίας.

Ο κ. Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Autohellas-Hertz δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση εκ μέρους της Alphabet καθώς αναγνωρίζει τη σταθερή μας στόχευση στο να δημιουργούμε μακροπρόθεσμη αξία μέσα από την παροχή βέλτιστων λύσεων κινητικότητας. Παράλληλα, μάς επιτρέπει να συστηθούμε στο δίκτυο πελατών της Alphabet, ενισχύοντας έτσι την κυρίαρχη θέση μας στη μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων και σε σημαντικές διεθνείς αγορές».

Από την πλευρά της, η Susanne Loser, Alphabet International Chief Sales Officer, δήλωσε: «Η Autohellas, με την περιφερειακή της παρουσία, αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη τόσο εντός όσο και εκτός της ελληνικής αγοράς. Επενδύοντας στη σημαντική εμπειρία και γνώση της αγοράς που κατέχει η εταιρεία, ευελπιστούμε στη συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας, στοχεύοντας στη θετική ανταπόκριση των πελατών μας».

Η Autohellas-Hertz αποτελεί από το Δεκέμβριο του 2018 τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο – συνεργάτη της Alphabet σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία. Πρόκειται για μια  στρατηγικής σημασίας συνεργασία για την εταιρεία, η οποία της προσφέρει τη δυνατότητα επιπλέον πρόσβασης σε διεθνή συμβόλαια – πελάτες.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της Μακροχρόνιας Μίσθωσης Οχημάτων, η Autohellas-Hertz, είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο που διατηρεί σύγχρονες καθετοποιημένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (one stop shop) για τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων. Διαθέτοντας συσσωρευμένη τεχνογνωσία, δραστηριοποιείται σε 8 χώρες αντιπροσωπεύοντας το διεθνές σήμα της Hertz. Αναγνωρίζοντας την ηγετική θέση της εταιρείας, η Alphabet προχώρησε στην έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας, η οποία της προσφέρει πρόσβαση στην αναπτυσσόμενη Βαλκανική αγορά και την Κύπρο ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει στο διεθνές πελατολόγιο της συμβατά προϊόντα και υπηρεσίες, με την εγγύηση της Autohellas-Hertz.

H Autohellas-Hertz

Η Autohellas αντιπροσωπεύει το σήμα της Hertz σε όλη την Ελλάδα από το 1974 και αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως. Έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 115 σημεία εξυπηρέτησης, 51 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

H Alphabet

Η Alphabet είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες Επιχειρηματικής Κινητικότητας (Business Mobility). Ως εκ τούτου, επιτρέπει στις εταιρείες να διαχειρίζονται την εταιρική τους κινητικότητα με οικονομικό και βιώσιμο τρόπο. Το 1997 ιδρύθηκε ως τμήμα της BMW Group, διαθέτει εκτενή γνώση της διεθνούς διαχείρισης εταιρικών στόλων και χρηματοδοτικής μίσθωσης. Το πλήρες χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες, χρηματοδότηση, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες έξυπνης διαχείρισης για εταιρικούς στόλους. Η Alphabet έχει τη δυνατότητα τα προϊόντα που προσφέρει να προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη της.

Σήμερα, διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 700.000 μισθωμένα αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα όλων των μαρκών και κατέχει την τέταρτη θέση στην παγκόσμια αγορά. Πρωτοπορεί επίσης στη δημιουργία Advanced Mobility Solutions: Το AlphaElectric προσφέρει στις επιχειρήσεις μια ολιστική προσέγγιση για την eMobility, το AlphaCity είναι η αποτελεσματική επιλογή Corporate CarSharing, η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας το AlphaGuide διευκολύνει τη ζωή των χρηστών του, το AlphaFlex, η ατομική, ευέλικτη λύση κινητικότητας, δίνει στους υπαλλήλους επιλογές και στις εταιρείες πλήρη έλεγχο του κόστους και το AlphaRent προσφέρει ευέλικτες λύσεις ενοικίασης για βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες απαιτήσεις. Η Alphabet έχει την έδρα της στο Μόναχο της Γερμανίας και εκπροσωπείται τώρα σε 30 χώρες.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *