CelestyalExperience

Celestyal Cruises: Προσφορά Black Friday, αλλά και “Hero’s Discount” για τους εργαζόμενους στην Υγεία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ

Καθώς πολλοί ανέβαλλαν τα ταξίδια τους, λόγω της πανδημίας, ανάμεσά τους και εκείνοι που μάχονται με αυτοθυσία  στην πρώτη γραμμή για την προστασία και την ασφάλεια της κοινωνίας σε όλον τον κόσμο, η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μια ειδική «Black Friday» ενέργεια που αφορά σε επιλεγμένες all-inclusive κρουαζιέρες για το 2021 και το 2022 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τώρα έως τις 30 Νοεμβρίου.

Οι κρουαζιέρες διατίθενται στην προνομιακή τιμή των €259 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής, ταξιδιωτικής ασφάλισης Covid-19 για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Επιπλέον, τα παιδιά μέχρι 12 ετών μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν, ενώ η πρόσθετη χρέωση σε μονόκλινη καμπίνα είναι μόνο 15%.

Επίσης, η Celestyal Cruises παρέχει μια ειδική έκπτωση, «HERO’S Discount» για  τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής και στον ευρύτερο κλάδο της υγείας, ύψους έως και 30% στις ισχύουσες τιμές κράτησης μιας allinclusive κρουαζιέρας, σε όσες κρατήσεις πραγματοποιούνται από τώρα έως τις 31 Μαρτίου 2021 για τις κρουαζιέρες τριών, τεσσάρων, επτά και δεκατεσσάρων διανυκτερεύσεων του 2021 ή του 2022. Η ειδική έκπτωση διατίθεται για όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή  όπως πυροσβέστες, αστυνομικούς, υγειονομικούς τεχνικούς έκτακτης ανάγκης, κλπ., για τους επαγγελματίες υγείας (ιατρούς, νοσηλευτές και φαρμακοποιούς) και για το υγειονομικό προσωπικό και τα μέλη της οικογένειάς τους που ταξιδεύουν μαζί στην ίδια καμπίνα. Πριν από την επιβίβαση θα ζητηθεί επαγγελματική βεβαίωση (όπως επαγγελματική ταυτότητα). Κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, ο καθένας έχει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει να δείξει την εκτίμηση και ευγνωμοσύνη στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας με ένα δώρο για μελλοντικές διακοπές κρουαζιέρας, αντάξιο των υπηρεσιών τους. Στην ίδια φιλοσοφία προσφέρθηκαν από τη Celestyal Cruises ως ένδειξη ευγνωμοσύνης 50 τριήμερες κρουαζιέρες για 2 άτομα σε επιλεγμένα νοσοκομεία της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά.

ksd Celestyal Cruises
adv

Ανάμεσα στις κρουαζιέρες που συμπεριλαμβάνονται στην ενέργεια «Black Friday» είναι η κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», που διατίθεται από μόλις €259 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα. Αυτό το δρομολόγιο προσεγγίζει τη Μύκονο, την Πάτμο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, αλλά και την αρχαία Έφεσο. Επίσης, στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται και η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που διατίθεται από μόλις €599 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα και το οποίο προσεγγίζει τη Ρόδο, τον Άγιο Νικόλαο, τη Σαντορίνη, τη Μήλο και τη Μύκονο, αλλά και την αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι). Από €599 ανά άτομο σε δίκλινη καμπάνια παρέχεται, επίσης, το δρομολόγιο επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» που προσεγγίζει την Κωνσταντινούπολη και το Τσανάκαλε (Αρχαία Τροία) αλλά και τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο (Μετέωρα) και τη Σαντορίνη. Η «Black Friday» προσφορά περιλαμβάνει, επίσης, το βραβευμένο δρομολόγιο επτά διανυκτερεύσεων της Celestyal Cruises, «Τρεις Ήπειροι», με €599 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, προσεγγίζοντας το Port Said της Αιγύπτου, το Ashdod στο Ισραήλ, τη Λεμεσό, τη Ρόδο και το Κουσάντασι. Με €879, οι ταξιδιώτες μπορούν να ακολουθήσουν την πορεία του Αποστόλου Παύλου με την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου», με λιμάνια προσέγγισης τη Θεσσαλονίκη, την Πάτμο και την Καβάλα, αλλά και την Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι.

Όλες οι κρουαζιέρες προσφέρουν την all-inclusive εμπειρία της Celestyal Cruises, συμπεριλαμβάνοντας σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές , λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

celestyal
O κ. Leslie Peden Επικεφαλής Εμπορικός Διευθυντής

«Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και στεκόμαστε με σεμνότητα απέναντι σε αυτούς τους καταπληκτικούς ήρωες που συνεχίζουν να εργάζονται ακούραστα για να παρέχουν φροντίδα σε όλους μας, κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης εποχής. Θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικό να τιμήσουμε τους ήρωές μας και μέσω της καμπάνιας μας για το «Black Friday» να δώσουμε σε όλους κάτι για το οποίο θα προσμένουν από το νέο έτος και αργότερα», δήλωσε ο κ. Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises και συμπλήρωσε: «Πιστεύουμε, επίσης, ότι η περίοδος των Εορτών είναι η τέλεια στιγμή για να προσφέρει κάποιος μια κρουαζιέρα σε οικογένειες και φίλους, αλλά ακόμη και σε έναν  εργαζόμενο στον τομέα της υγείας ή σε κάποιον που μάχεται στην πρώτη γραμμή και βοήθησε όσους είχαν ανάγκη, κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων συγκυριών  που μας δοκιμάζουν».

Η Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται τρία κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα αναγνωρισμένα MedCruises Awards. Η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Εταιρεία Κρουαζιέρας με τον υψηλότερο βαθμό επίδειξης Αλληλεγγύης και Δέσμευσης στον κλάδο κατά τη διάρκεια της Πανδημίας», με γνώμονα τόσο τη συνολική προσφορά της στην τοπική κοινωνία που δραστηριοποιείται, όσο και στον κλάδο συνολικά, με αφορμή την επένδυση της προσθήκης ενός νέου κρουαζιερόπλοιου στο στόλο της, εν μέσω αυτής της κρίσιμης περιόδου.  Τον Ιούνιο 2020, η Celestyal Cruises απέσπασε τρία βραβεία στα Tourism Awards στο μεγαλύτερο και πιο διακεκριμένο διαγωνισμό για την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Για έβδομη συνεχή χρονιά, η Celestyal Cruises κέρδισε κορυφαίες διακρίσεις με τρία Tourism Awards: πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία «Guest Experience Excellence», χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις για την προσέγγιση ειδικών κοινών/ εθνικοτήτων» και ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Solo Travel» .

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Celestyal Cruises διακρίθηκε στα Cruise Excellence Awards για την κρουαζιέρα της «4 Ήπειροι», ως το καλύτερο δρομολόγιο κρουαζιέρας για το 2019. Τον Ιούνιο του 2019, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για την αλληλεγγύη και τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, στα βραβεία Med Cruise Awards, στη Γένοβα. Το Δεκέμβριο του 2019 και 2018 αντίστοιχα, η Celestyal Cruises έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, της μεγαλύτερης διαδικτυακής κοινότητας κρουαζιέρας στον κόσμο. Τον Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises παρέλαβε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards: δύο βραβεία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης για Εκδρομές στην Ξηρά και την Αξία, και δύο βραβεία δεύτερης θέσης, για τις Υπηρεσίες και την Ψυχαγωγία.

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 2.000 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Ίου και Σάμου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

Πιστοποίηση ISO

Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *