Διακοπές με τους τετράποδους φίλους μας; ΦΥΣΙΚΑ… και με πιστοποίηση!

ΓΝΩΜΗ

της Νόνικας Μπάκα (*)

Η πανδημία, πέρα από το γεγονός ότι επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις συνήθειες των ταξιδιωτών, έφερε νέες προκλήσεις στις πιστοποιήσεις των τουριστικών επιχειρήσεων. Εκτός από τα «σήματα» που ταυτίζονται με την υγειονομική ασφάλεια, τις πράσινες πρακτικές και την ποιοτική εξυπηρέτηση, οι επισκέπτες σήμερα αναζητούν και επιλέγουν τουριστικά καταλύματα που να ανταποκρίνονται, εκτός από τις προσωπικές ανάγκες τους, και στις ανάγκες των κατοικιδίων τους.

Η «Pet Friendly» πολιτική ενός ξενοδοχείου αποτελεί πόλο έλξης για τους ενδιαφερόμενους και μπορεί να αυξήσει αισθητά τις κρατήσεις, αλλά και να βελτιώσει τις αξιολογήσεις, ειδικά αν φέρει τη σφραγίδα ενός αναγνωρισμένου Οργανισμού.

ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΧΉΜΑ «PET STAY»

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ανέπτυξε το πρωτοποριακό Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «Pet Stay» σε συνεργασία με την εταιρία Woof Together, που προάγει την ασφαλή, άνετη και ευχάριστη φιλοξενία των κατοικίδιων και των «γονέων» τους, ενθαρρύνοντας τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν μια σύγχρονη Pet Friendly κουλτούρα.

Το «Pet Stay» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης, με επίκεντρο την ανάδειξη της υπευθυνότητας, της κοινωνικής και φιλοζωικής συνείδησης και ευαισθησίας, καθώς και την αύξηση της εμπιστοσύνης των επισκεπτών και ενδιαφερόμενων μερών στις επιχειρήσεις φιλοξενίας που παρέχουν υπηρεσίες σε «γονείς» και τα κατοικίδιά τους.  Στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την ευημερία των κατοικιδίων ζώων και την υποστήριξη του κλάδου της φιλοξενίας, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις μιας νέας, αναδυόμενης αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας, σε κύρια και μη κύρια καταλύματα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα της δομής τους ή την κατηγορία τους.

Το καινοτόμο Σχήμα από την TÜV AUSTRIA Hellas, δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τις επιχειρήσεις, ικανοποιώντας τις ισχύουσες απαιτήσεις, τόσο για την άνετη διαμονή των «γονέων» και των κατοικίδιών τους, όσο και των υπόλοιπων επισκεπτών που δεν επηρεάζονται από την παρουσία των ζώων συντροφιάς μέσα από μία αρμονική και διακριτική συνύπαρξη.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Το βραβευμένο Σχήμα «Pet Stay» υπάγεται στο βασικό μοντέλο ελέγχου και πιστοποίησης «Pet Friendly Culture» για μια κατάλληλη, ασφαλή, ευχάριστη και άνετη εμπειρία διαμονής των κατοικίδιων και των «γονέων» τους, όταν ταξιδεύουν, διασκεδάζουν ή κάνουν διακοπές μαζί τους. Είναι μια μοναδική επιλογή για τους «Pet Friendly Culture» σύγχρονους Οργανισμούς και βασίζεται στη δέσμευση εφαρμογής μιας πολιτικής, μέσω της κατάρτισης ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης και διαδικασιών.

Η TÜV AUSTRIA Hellas με το Σχήμα Πιστοποίησης «Pet Stay», αλλάζει τα δεδομένα για τις επιχειρήσεις στο τομέα του Τουρισμού, συμβάλλοντας σε μια καλύτερη Κοινωνία, όπου «οι τετράποδοι φίλοι μας» αξίζοÜν τα καλύτερα.

Γιατί η ευζωία των κατοικιδίων είναι Πολιτισμός!

(*) Η κα. Νόνικα Μπάκα,  είναι Head of Legal Compliance Services Division και Head of Tourism Inspection & Certification Department της TÜV AUSTRIA Hellas.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *