ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΗΝΑ | Veluda Water Filters: Ποιότητα, αξιοπιστία, συνέπεια και εμπειρία στα συστήματα επεξεργασίας νερού

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Με μακρά και επιτυχημένη εμπειρία, η Veluda Water Filters, από το 1999, ειδικεύεται στα συστήματα επεξεργασίας και εξυγίανσης του πόσιμου νερού.

Εισάγοντας προϊόντα από τα πλέον αξιόπιστα εργοστάσια ανά τον κόσμο, έχει καταφέρει σε αξιοσημείωτα μικρό διάστημα να δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της Veluda Water Filters μπορεί να καλύψει πλήρως, οποιαδήποτε ανάγκη, οικιακή ή / και επαγγελματική, από έναν απλό φίλτρο ή ψύκτη, μέχρι ένα ολόκληρο σύστημα επεξεργασίας νερού για ξενοδοχειακή μονάδα.

Η εταιρία διαθέτει ένα ολοκληρωμένο τμήμα διασφάλισης ποιότητας, το οποίο στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους συνεργάτες με γνώσεις και εμπειρία πάνω στους τομείς της μελέτης, σχεδίασης, αλλά και κατασκευής συστημάτων νερού.

Όλα τα προϊόντα της, συμμορφώνονται πλήρως όχι μόνο με τις απαιτήσεις της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας αλλά και επιπρόσθετα πληρούν τις απαιτήσεις των Αμερικάνικων προτύπων NSF / ANSI42 και NSF / ANSI58.

Η Veluda Water Filters συστήματα πιστοποίησης ISO 9001, ISO 22000 και ISO 14001, ενώ έχει πιστοποιηθεί για την εφαρμογή τους από τους μεγαλύτερους φορείς παγκοσμίως (DQS, IQNet & TÜV Nord) σύμφωνα με το Γερμανικό σύστημα πιστοποίησης DAKKS.

Η Veluda διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποθήκες, τόσο στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, όσο και στον Ασπρόπυργο, Αττικής αλλά και την Λευκωσία. Επίσης διαθέτει φυσικά καταστήματα στο Ρέθυμνο, το Ηράκλειο Κρήτης, τη Θεσσαλονίκη και την Λευκωσία, καθώς και πλήθος συνεργατών ανά τον Ελλαδικό χώρο που φέρουν την επωνυμία της.

Η συνεχής και ενδελεχής ενημέρωση σε ό, τι αφορά στις νέες τεχνολογίες αποτελεί προτεραιότητα της εταιρίας, προκειμένου να διασφαλιστεί και να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, καθώς και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών της.

Όραμα του ομίλου είναι η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, η διαρκής αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών, όπως και η συνεχής έρευνα για καινοτόμα προϊόντα.

Η οικολογική συνείδηση είναι ένας από τους κυριότερους στόχους της Veluda, όπως επίσης και η υιοθέτηση ενεργειών, φιλικών προς το περιβάλλον, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό εταιρικό επίπεδο, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να αποτελεί στάση ζωής για όλο τον όμιλο.

Κεντρικοί άξονες γύρω από τους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρία είναι η ποιότητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *