Εξαιρετική ανακαίνιση του lobby του Holiday Inn Athens Attica Ave. Airport West

Εξαιρετική ανακαίνιση του lobby του Holiday Inn Athens Attica Ave. Airport West

Και δημιουργία του καινοτόμου και επαναστατικού Open Lobby

holiday

Στο Holiday Inn Athens, Attica Ave., Airport West δεν σταματούν ποτέ να σκέφτονται τις ανάγκες των πελατών. Η επιδίωξή των στελεχών, είναι να τις ικανοποιούν στο έπακρο και αυτό οδήγησε πρόσφατα σε μια ακόμη καινοτομία: το Open Lobby.

Έναν καλαίσθητο χώρο, ανοιχτό στην καλή διάθεση και τη δημιουργικότητα. Εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τάσεις της κοινωνικότητας και επικοινωνίας είναι απολύτως συμβατό με τις απαιτήσεις για συνδεσιμότητα και πολυχρηστικότητα.

Όποια και αν είναι η φύση ενός ταξιδιού (business ή leisure), όποια και αν είναι η ηλικία σας, στον ανανεωμένο χώρο θα φάτε και θα πιείτε όποια στιγμή θέλετε, θα διασκεδάσετε παίζοντας PS ή γνωρίζοντας άλλους ανθρώπους, θα ενημερωθείτε από το interactive info-stand Monsierge, θα χαλαρώσετε, θα συνδεθείτε στους διαθέσιμους υπολογιστές iMac με εξαιρετικά γρήγορο wifi, θα εργαστείτε αποδοτικά στο υπερσύγχρονο e-bar, και βέβαια, μπορείτε πολύ εύκολα να μεταβαίνετε από τη μία δραστηριότητα στην άλλη.

Και αν επιθυμείτε λίγη ιδιωτικότητα, υπάρχει το Pop Up Lounge, με τη μεγάλη οθόνη και τους “ζεστούς” και φιλόξενους καναπέδες του.

Η Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ πιστή στις αρχές της για άριστες υπηρεσίες και το πάθος της για τελειότητα συνεχίζει με τον αρχιτέκτονα Χάρη Παπαϊωάννου και τους συνεργάτες του, να βελτιώνει τις ξενοδοχειακές της μονάδες, με την ανακαίνιση του συνεδριακού χώρου του Crowne Plaza Athens City Centre.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ