Η Wyndham Hotels & Resorts ξεκινάει την πορεία της ως ανεξάρτητη ...

Η Wyndham Hotels & Resorts ξεκινάει την πορεία της ως ανεξάρτητη εισηγμένη εταιρεία

Ολοκληρώθηκε το spinoff από τη Wyndham Worldwide

1
wyndham

Η Wyndham Hotels & Resorts, Inc. (NYSE: WH) ανακοίνωσε, την Παρασκευή 1 Ιουνίου, την ολοκλήρωση του spin off από τη Wyndham Worldwide Corporation, που μετονομάστηκε σε Wyndham Destinations, Inc. (NYSE: WYND).

H  Wyndham Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχειακού franchising στον κόσμο και από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών ξενοδοχειακού management, με πορτφόλιο  20 δημοφιλών brands και σχεδόν 9.000 franchised ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες, με 7 από αυτά στην Ελλάδα.

wyndham«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στην οποία θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στο ήδη επιτυχημένο μας επιχειρηματικό πλάνο βασιζόμενοι πάνω σε ένα δυναμικό μοντέλο, συνδυάζοντας την περιορισμένη έκθεση σε ακίνητα, με την απόδοση του ιδιαίτερα επιτυχημένου πορτφόλιο από brands που κατέχουν κυρίαρχη θέση  στο χώρο  των οικονομικών και των μεσαίας κλίμακας ξενοδοχείων», δήλωσε ο Geoff Ballotti, CEO της Wyndham Hotels & Resorts. «Ως ο μεγαλύτερος franchisor ξενοδοχείων στον κόσμο, έχοντας αποδείξει την ικανότητά μας να δημιουργούμε αξία μέσα από εξαγορές και οργανική ανάπτυξη, θα εξακολουθήσουμε να ενδυναμώνουμε τις πλατφόρμες πιστότητας και τεχνολογίας που αναπτύσσουμε, στοχεύοντας στην αύξηση της απευθείας διανομής πελατείας στους ιδιοκτήτες και στους franchisees, με χαμηλότερο κόστος. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση στον καθημερινό ταξιδιώτη».

wyndham
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του Wyndham Grand Athens. Από αριστερά, ο κος Γιώργος Μαργαρίτης Γεν. Διευθυντής του ξενοδοχείου, ο ιδρυτής της Zeus International κος Χάρης Σιγανός, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotel Group κος Geoff Ballotti, η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, ο Αμερικανός Πρέσβης κος Geoffrey Pyatt και ο κος Daniel Ruff Πρόεδρος και Managing Director της Wyndham Hotel Group EMEA

Όπως είχε ανακοινωθεί, οι κάτοχοι κοινών μετοχών της Wyndham Worldwide έλαβαν μία κοινή μετοχή της Wyndham Hotels & Resorts για κάθε μετοχή της Wyndham Worldwide που είχαν στην κατοχή τους στις 18 Μαΐου 2018. Μετά το spinoff, η Wyndham Hotels & Resorts έχει περίπου 100 εκ. μετοχές σε κυκλοφορία.

H Wyndham Hotels & Resorts

Η Wyndham Hotels & Resorts (NYSE: WH) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχειακού franchising στον κόσμο, με σχεδόν 9.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες στις 6 ηπείρους. Μέσα από το δίκτυο των περίπου790.000 δωματίων που απευθύνονται στον καθημερινό ταξιδιώτη, η Wyndham ηγείται της αγοράς τόσο των οικονομικών, όσο και των μεσαίας κλίμακας καταλυμάτων. Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα πορτφόλιο  20 ξενοδοχειακών brands, συμπεριλαμβανομένων των Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel Inn & Suites®, La Quinta®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, The Trademark Collection® και Wyndham®.  Η Wyndham Hotels & Resorts είναι επίσης κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ξενοδοχειακού management με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία υπό τη διαχείρισή της. Το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης Wyndham Rewards® προσφέρει, σε περισσότερα από 56 εκ. εγγεγραμμένα μέλη του, την ευκαιρία να εξαργυρώνουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών και εξοχικές κατοικίες σε όλον  τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.wyndhamhotels.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ