Ο Αντώνης Καμπουράκης συγχαίρει ξενοδόχους και ξενοδοχοϋπαλλήλους της Ρόδου για την υπογραφή της ΣΣΕ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους ξενοδόχους και τους ξενοδοχοϋπαλλήλους της Ρόδου για την υπογραφή της τοπικής κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, την οποία δημοσιοποίησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Καμπουράκης έχει ως εξής:

“Η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον τομέα του Τουρισμού στη Ρόδο, η οποία προβλέπει σημαντικές αυξήσεις για τους εργαζόμενους, είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη.

Θέλω να συγχαρώ την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, που για μια ακόμα φορά απέδειξαν έμπρακτα τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα τους και προχώρησαν σε μια συμφωνια, που μόνο οφέλη θα έχει για την τοπική μας κοινωνία.

Ελπίζουμε οτι, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στο χωρο του Τουρισμού στη Ρόδο, θα αποτελέσει πρότυπο για ανάλογες συμβάσεις, σε όλη τη χώρα.

Η Ρόδος μας, για μία ακόμα φορά είναι στην πρωτοπορία. Και πρωτοπορεί, μέσα από την συνεργασία των φορέων της, από τον καλόπιστο διάλογο των εκπροσώπων τους και την συνείδηση, ότι βρισκόμαστε όλοι στην ίδια πλευρά.

Αυτήν που θέλει την περαιτέρω υγιή ανάπτυξη της Ρόδου μας, και το καλό όλων των κατοίκων της, εργαζομένων και εργοδοτών”.

Tagged

1 σχόλιο στο “Ο Αντώνης Καμπουράκης συγχαίρει ξενοδόχους και ξενοδοχοϋπαλλήλους της Ρόδου για την υπογραφή της ΣΣΕ

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *