tui airplane

“Βαφτίσια” της TUI στην παγωμένη Λαπωνία | Νονός ο Άγιος Βασίλης !!! (ΦΩΤΟ)

PHOTO GALLERY ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Τα νέα αεροσκάφη της TUI λειτουργούν ως πρεσβευτές των διαφόρων τουριστικών προορισμών.
  • Το φινλανδικό Κίττιλα στην περιφέρεια της Λαπωνίας, είναι ο βορειότερος προορισμός της TUI, ιδιαίτερα δημοφιλής στη χειμερινή περίοδο
  • O Άγιος Βασίλης βάπτισε το αεροσκάφος

Κάθε χρόνο, 27 εκατομμύρια ταξιδιώτες επιλέγουν την ΤUI για τις ταξιδιωτικές μετακινήσεις τους σε περισσότερους από 100 παραθεριστικούς προορισμούς. H TUI διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τις χώρες και τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται. Αυτή ακριβώς η εταιρική σχέση είναι που η TUI επιδιώκει να τονίσει.

Για το σκοπό αυτό, ο Όμιλος TUI δίνει στα νέα αεροσκάφη τύπου Boeing 737 MAX 8 του στόλου του ονόματα προορισμών. Τα αεροσκάφη του ομίλου ΤUI  γίνονται έτσι πρεσβευτές για τις εν λόγω περιοχές.

Σημειώνεται ότι στις 23 Αυγούστου 2018, ο όμιλος TUI βάφτισε αεροσκάφος του στην Ρόδο, δίνοντας το όνομα του πανέμορφου ελληνικού νησιού.

Τα ονόματα…

Τρεις προορισμοί έχουν ήδη δώσει το όνομα τους στα νέα αεροσκάφη της TUI, μεταξύ των οποίων και η Ρόδος. Η ονοματοδοσία είχε λάβει χώρα στο αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Θα ακολουθήσουν το 2019 και άλλοι Ελληνικοί προορισμοί οι οποίοι θα δώσουν το όνομά τους σε αεροσκάφη της TUI.

laponiaΧθες, 17 Δεκεμβρίου, ονοματοδοτήθηκε το τέταρτο από τα 72 νέα αεροσκάφη στο βορειότερο προορισμό που δραστηριοποιείται η TUI: στο Κίττιλα της φινλανδικής Λαπωνίας, στον Αρκτικό Κύκλο. Το  Boeing 737 MAX 8 της TUI Airways με αριθμό ταξινόμησης G-TUMA πήρε το όνομα «Kittilä» στο πλαίσιο τελετής που έλαβε χώρα στο Διεθνή Αερολιμένα της πόλης Κίττιλα.

Δεδομένου ότι η Λαπωνία θεωρείται «Χώρα του Άγιου Βασίλη», η TUI επέλεξε τον Άγιο Βασίλη για ανάδοχο του αεροσκάφους. Το βάπτισμα έγινε με χιόνι. Η εκδήλωση είχε και ελληνική παρουσία, καθώς στη διοικητική δομή της TUI ο προορισμός της Λαπωνίας υπάγεται στην Ελλάδα.
Παρόντες κατά την τελετή, ήταν ο Περιφερειακός Διευθυντής της TUI Destination Experiences, κ. Γιώργος Δήμας, εκπρόσωποι των τοπικών ξενοδοχειακών και τουριστικών φορέων όπως επίσης και ξενοδόχοι και τοπικές επιχειρήσεις με τις οποίες η TUI διατηρεί επιχειρηματική συνεργασία στην περιοχή.

Ο Άγιος Βασίλης

laponiaΌπως δήλωσε ο Άγιος Βασίλης, ανάδοχος του αεροσκάφους, «Είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και για τη Λαπωνία. Πολλοί επισκέπτες έρχονται κάθε χειμώνα στην όμορφη, χιονισμένη Λαπωνία, εδώ στη βορειότερη άκρη του κόσμου για να περάσουν υπέροχες μέρες σε ένα μαγευτικό τοπίο. Θα τους επισκεφτώ και εγώ σε λίγες μέρες. Τα ταξίδια φέρνουν τον κόσμο κοντά. Είμαι υπερήφανος που το νέο αεροσκάφος της TUI θα φέρει το όνομα «Kittilä». Ελπίζω οι επισκέπτες να αναχωρούν από την περιοχή μας πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα».

laponia
Ο κ. Γιώργος Δήμας, Περιφερειακός Διευθυντής της TUI Destination Experiences

Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος Δήμας, ανέφερε τα εξής: «Ο τουρισμός φέρνει κοντά ανθρώπους και πολιτισμούς. Τα αεροσκάφη μας αποτελούν πτυχή της ταξιδιωτικής εμπειρίας και ταυτόχρονα λειτουργούν ως συνδετικοί κρίκοι με πάνω από 100 προορισμούς στους οποίους δραστηριοποιείται η TUI. Η Λαπωνία είναι πραγματικά ένας ξεχωριστός προορισμός, ιδιαίτερα στους χειμερινούς μήνες. Προσφέρουμε στην αγγλική, ολλανδική και βελγική αγορά συνολικά 29 ξενοδοχεία στη Λαπωνία σε 4 διαφορετικά αεροδρόμια της περιοχής. Έχουμε άριστη συνεργασία με τους τοπικούς τουριστικούς παράγοντες και ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την όμορφη πανηγυρική εκδήλωση εδώ στο Κίττιλα».

Σε σύγκριση με άλλα αεροσκάφη του συγκεκριμένου μεγέθους, που έχει στο παρελθόν χρησιμοποιήσει η TUI για την εκτέλεση των πτήσεών της, ο τύπος 737 MAX 8 διακρίνεται για την κατά ποσοστό 20% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και κατά συνέπεια τις κατά 20% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Επί πλέον, το επίπεδο θορύβου κυμαίνεται σε επίπεδα κατά 40% χαμηλότερα, συνεισφέροντας έτσι στην εξυπηρέτηση των στόχων περιβαλλοντικής αειφορίας του Ομίλου. Ο Όμιλος TUI αποσκοπεί να έχει, μέχρι το 2020 αναδειχθεί ως η αεροπορική εταιρεία με τις λιγότερες εκπομπές.

Ποιος είναι ο Όμιλος TUI

Πίσω από το όνομα TUI βρίσκεται ο μεγαλύτερος όμιλος τουριστικών επιχειρήσεων στον κόσμο, με παρουσία σε 180 διαφορετικούς προορισμούς ανά την υφήλιο. Έδρα της επιχείρησης είναι η Γερμανία. Η Μετοχή του Ομίλου TUI είναι εισηγμένη υπό τον κορυφαίο δείκτη FTSE 100 του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου ενώ ταυτόχρονα αποτελεί αντικείμενο συναλλαγής στη Γερμανική χρηματιστηριακή αγορά. Κατά τη Χρήση του 2017, ο Όμιλος TUI κατέγραψε κύκλο εργασιών της τάξης των 18.5 δισεκατομμυρίων Ευρώ και κέρδη εκμετάλλευσης ύψους 1.102 δισεκατομμυρίων Ευρώ. Ο Όμιλος απασχολεί  67.000 άτομα, σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η TUI παρέχει προς τους 27 εκατομμύρια πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενιαίας προέλευσης, καλύπτοντας απ’ άκρη σ’ άκρη ολόκληρη την τουριστική αξιακή αλυσίδα, μέσα σε ένα και το αυτό πλαίσιο. Ένα πλαίσιο που στους κόλπους εντάσσονται 330 ξενοδοχειακές μονάδες και επώνυμα παραθεριστικά συγκροτήματα πρώτης ποιότητας, όπως εκείνα των αλυσίδων  RIU και ROBINSON, ιδιοκτησίας του Ομίλου αλλά και 15 κρουαζιερόπλοια, η κατηγορία πολυτελείας των οποίων κυμαίνεται από το επίπεδο των MS EUROPA και MS EUROPA 2 μέχρι εκείνο των σκαφών του στόλου  Mein Schiff της TUI CRUISES καθώς και εκείνο των πλοίων της MARELLA CRUISES, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στους κόλπους του Ομίλου εντάσσονται, εξ’ άλλου και πρώτης τάξεως διεθνείς επιχειρήσεις στο χώρο της διοργάνωσης παραθεριστικών προγραμμάτων και ταξιδιωτικών μετακινήσεων, 1600 γραφεία ταξιδίων στην Ευρώπη και πέντε Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν ως tour operators, με 150 σύγχρονα αεροσκάφη μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Καίρια πτυχή της επιχειρησιακής κουλτούρας μας αποτελεί η προσέγγιση ολικής υπευθυνότητας προς το σκοπό μιας βιώσιμης, οικολογικά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένης δραστηριότητας.

Το ίδρυμα TUI CARE έχει αναλάβει την προβολή των θετικών εκφάνσεων του τουρισμού, δρομολογώντας προγράμματα που με τη σειρά τους δημιουργούν νέες ευκαιρίες για την επόμενη γενιά και συνεισφέρουν στη θετική ανάπτυξη των διαφόρων παραθεριστικών προορισμών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.tuigroup.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ PASI SALMINEN

laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia laponia

Tagged

1 σχόλιο στο ““Βαφτίσια” της TUI στην παγωμένη Λαπωνία | Νονός ο Άγιος Βασίλης !!! (ΦΩΤΟ)

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *