Ελληνοτουρκική «γαστρονομική φιλία» στον Αστέρα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


Το ξενοδοχείο The Westin Athens στο Astir Palace Resort προωθεί την ελληνοτουρκική γαστρονομική φιλία και σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τουρκίας και την Turkish Airlines θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας, στο εστιατόριο Al Fresco, από τις 14 έως τις 25 Οκτωβρίου του 2011. Δύο φιλοξενούμενοι Τούρκοι σεφ, μέλη της Εθνικής Τουρκικής Γαστρονομικής Ομάδας, έρχονται ειδικά από το ξενοδοχείο Sheraton Maslak της Κωνσταντινούπολης, για να μας ταξιδέψουν γευστικά σε κάθε γωνιά της Τουρκίας και δημιουργούν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, με τα πιο αντιπροσωπευτικά και αυθεντικά πιάτα της.
Το εξαιρετικό αυτό γεγονός φέρνει την Τουρκική Κουζίνα και κουλτούρα στην Αθήνα, επιδεικνύοντας μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, ενώ επιτρέπει στους επισκέπτες να δοκιμάσουν αυθεντικό τουρκικό φαγητό και γλυκά, όπως γύρος-κεμπάπ, tantuni κεμπάπ, Shish σουβλάκια και τα διάσημα σάντουιτς με πίτα, μαζί με gozleme και bazlama, που συνοδεύεται με νόστιμο και ελαφρώς πικάντικο κοτόπουλο ή μοσχάρι.
Τα ξενοδοχεία Arion, A Luxury Collection Resort & Spa και The Westin Athens στο Astir Palace Resort, οικοδομούν τη δική τους παράδοση στη δημιουργία επιτυχημένων γαστρονομικών event και φιλοδοξούν να οργανώσουν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, σημείο αναφοράς για την Αθήνα.
Ώρες λειτουργίας του εστιατορίου: Καθημερινές από τις 19:30 -00:00 και Σαββατοκύριακα μεσημέρι από τις 13.00 — 16.30 και το βράδυ από τις 19.00 — 00.00
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 2 άτομα, με διαμονή στο Ξενοδοχείο Sheraton Maslak. Τα εισιτήρια αποτελούν χορηγία της Turkish Airlines.