taxi

Ταξιδέψτε με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της επιδημίας κορωνοϊού με την υπηρεσία μεταφοράς αεροδρομίου της Welcome Pickups

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ

Ο τουριστικός τομέας έχει πληγεί σημαντικά: καραντίνες έχουν επιβληθεί σε πολλές περιοχές της Κίνας και της Ιταλίας, εποχικά φεστιβάλ, εορτασμοί και συνέδρια έχουν ακυρωθεί. Η εναέρια κυκλοφορία προς την Κίνα έχει μειωθεί κατά 70% και οι κρατήσεις ξενοδοχείων σε ορισμένες περιοχές της Ασίας έχουν μειωθεί κατά 90%.

Το οικονομικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) υπολογίζει ότι οι ασιατικές αερογραμμές θα υποστούν ζημία της τάξης των $28 δις το 2020, ενώ οι ειδικοί αναμένουν ότι η επιδημία θα κοστίσει στη βιομηχανία τουρισμού $46,6 δις τον μήνα.

Σε σύγκριση με άλλα μέσα μεταφοράς, όπως το λεωφορείο, το μετρό και το ταξί, οι ιδιωτικές μεταφορές παραμένουν η πιο ασφαλής και αξιόπιστη επιλογή μεταφοράς από το αεροδρόμιο ή άλλο κόμβο, προς στον τελικό προορισμό του ταξιδιού σας, ειδικά στις πληγείσες περιοχές. Η Welcome Pickups δίνει μέγιστη προτεραιότητα στην ασφάλεια των ταξιδιωτών και ως αποτέλεσμα έχει λάβει επιπλέον πρωτοβουλίες που διασφαλίζουν τον κύριο στόχο της: μια προσωποποιημένη και ομαλή εμπειρία μεταφοράς χωρίς στρες.

Οι οδηγοί της Welcome Pickups και στους 54 προορισμούς όπου λειτουργεί ακολουθούν τα παρακάτω βήματα, βάσει των οδηγιών του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας (WHO):

  • Να έχουν αντισηπτικά χεριών διαθέσιμα στα οχήματά τους, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τους ίδιους.
  • Να πλένουν συχνά τα χέρια τους με νερό και σαπούνι.
  • Να καθαρίζουν συχνά τις επιφάνειες των οχημάτων τους με ειδικά καθαριστικά σπρέι ή υγρά μαντηλάκια.
  • Να παραμένουν ενήμεροι για πιθανά περιστατικά στη χώρα τους και να ενημερώνουν τους επιβάτες για τις τελευταίες εξελίξεις και τις περιοχές που θα πρέπει να αποφεύγουν.
  • Αν επιδείξουν συμπτώματα, να σταματήσουν να εργάζονται αμέσως, με σκοπό την προστασία των επιβατών.

Η Welcome Pickups κατανοεί ότι προγραμματισμένα ταξίδια μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν αναπάντεχα λόγω των εξελίξεων και γι’ αυτό έχει ενημερώσει έγκαιρα την πολιτική τροποποίησης και ακύρωσης κρατήσεων. Τώρα πια προσφέρεται και η επιλογή στους ταξιδιώτες να λάβουν ένα ευέλικτο κουπόνι για κάθε ακυρωμένη μεταφορά, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία, για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία και από οποιονδήποτε, καθώς μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλους ταξιδιώτες.

Μαζί με τους συνεργάτες τους, οι οποίοι περιλαμβάνουν πάνω από 1.000 ξενοδοχεία και 3.700 ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης, λαμβάνουν μέτρα ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στους πελάτες τους το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού. Μέσω της γρήγορης προσαρμογής και της λήψης πρακτικών μέτρων, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της παροχής απρόσκοπτων υπηρεσιών μεταφοράς αεροδρομίων.

Ο Αλέξανδρος Τρίμης, CEO της Welcome Pickups, δήλωσε: “Στη Welcome προσφέρουμε ταξιδιωτικές εμπειρίες χωρίς άγχος. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε στους ταξιδιώτες τον πιο ασφαλή τρόπο να μετακινηθούν προς τον επόμενο προορισμό τους”.

Η Welcome Pickups

Η Welcome Pickups είναι ένας πάροχος ταξιδιωτικών υπηρεσιών που προσφέρει μεταφορές αεροδρομίου, περιηγήσεις σε αξιοθέατα και άλλες σχετικές υπηρεσίες. Η online πλατφόρμα κρατήσεών της συνδέει τους ταξιδιώτες με οδηγούς και επιχειρήσεις ξενοδοχείων, καταλυμάτων και διοργανώσεων. Η Welcome Pickups έχει γραφεία στην Αθήνα και τη Βαρκελώνη.

Ο σκοπός της Welcome Pickups είναι οι χρήστες της, να νιώθουν σαν στο σπίτι τους σε κάθε νέα πόλη που επισκέπτονται. Οι οδηγοί και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους παρέχουν ένα προσωποποιημένο καλωσόρισμα και γνώσεις που μόνο ένας ντόπιος διαθέτει.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *