money tourism photo
O κ. Δημήτρης Γερογιάννης | © ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το έμπρακτο ευχαριστώ της AEGEAN στους επιβάτες της | 50% έκπτωση και 5.000 μίλια | ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση στα ελληνικά αεροδρόμια είναι πολύ καλή, σε σχέση με όσα διαδραματίζονται στην Ευρώπη και υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις και όχι ακυρώσεις, η AEGEAN, με επιστολή του διευθύνοντος συμβούλου της Δημήτρη Γερογιάννη, ενημερώνει τους επιβάτες, ότι “Ως ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας, έχουμε προσθέσει στον λογαριασμό σας 5.000 μίλια δώρο και έναν εκπτωτικό κωδικό που σας παρέχει 50% έκπτωση για οποιαδήποτε πτήση σας με την AEGEAN ή την Olympic Air”. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει έμπρακτα την φροντίδα της εταιρίας για το επιβατικό κοινό.

Η επιστολή

Η επιστολή του κ. Γερογιάννη, στα μέλη του Miles & Bonus, έχει ως εξής:

“Αγαπητό μας μέλος,

AEGEANΜετά από δύο δύσκολα χρόνια ταξιδιωτικών περιορισμών που επέφερε η πανδημία, η φετινή καλοκαιρινή περίοδος ξεκίνησε για όλους μας με ενθουσιασμό και ανυπομονησία να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις μας και να σας ταξιδέψουμε στα αγαπημένα σας μέρη, συνδέοντας την Ελλάδα με περισσοτέρους από 130 προορισμούς στο εξωτερικό.

Γνωρίζουμε ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν προκύψει επαναλαμβανόμενα περιστατικά καθυστερήσεων πτήσεων. Οι κύριοι λόγοι είναι η συμφόρηση στην εναέρια κυκλοφορία στην Ευρώπη με το κλείσιμο του ρωσικού και ουκρανικού εναέριου χώρου αλλά και πολύ συχνά η έλλειψη προσωπικού εδάφους (υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης, security κλπ.) σε πολλά αεροδρόμια, που επηρεάζουν αντανακλαστικά και αεροπορικές εταιρίες όπως εμείς που επιχειρούμε εκτενώς σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς, κυρίως στους χρόνους αναχώρησης και στις υπηρεσίες αποσκευών.

Η εικόνα λειτουργίας στις υπηρεσίες εδάφους στην Ελλάδα και στα ελληνικά αεροδρόμια είναι σημαντικά καλύτερη σε σχέση με αυτή των αεροδρομίων στο εξωτερικό. Με πολλή προσπάθεια και προετοιμασία, η AEGEAN έχει μπορέσει να αποφύγει τις συστηματικές ακυρώσεις πτήσεων άλλων εταιριών για τις οποίες καθημερινά διαβάζουμε στα Μέσα Ενημέρωσης. Όμως σίγουρα, αφού και η δική μας δραστηριότητα επηρεάζεται αναπόφευκτα, δεν έχουμε μπορέσει να εξασφαλίσουμε την αξιοπιστία που έχουμε στον πυρήνα της λειτουργίας μας, ως προς στις ώρες αναχώρησης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγνώμη, γιατί παρόλο που κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας παρέχουμε την απρόσκοπτη εμπειρία για την οποία έχετε επιλέξει την AEGEAN, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις καθυστερήσεων στις πρόσφατες πτήσεις σας μαζί μας. Λυπούμαστε για κάθε μία από τις περιπτώσεις στις οποίες δεν μπορέσαμε να σταθούμε στο ύψος των προσδοκιών σας.

Εκ μέρους της διοίκησης και των εργαζόμενων της AEGEAN και της Olympic Air, σας ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόησή σας αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ως ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας, έχουμε προσθέσει στον λογαριασμό σας 5.000 μίλια δώρο και έναν εκπτωτικό κωδικό που σας παρέχει 50% έκπτωση για οποιαδήποτε πτήση σας με την AEGEAN ή την Olympic Air. Ο κωδικός MHL μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 31.07.2023, και θα τον βρείτε στην ενότητα “Τα κουπόνια μου” στον λογαριασμό σας.

Όλοι εμείς στην AEGEAN και την Olympic Air, σας διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προστατεύσουμε τη δική σας προσωπική εμπειρία, τιμώντας πάντα την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Γερογιάννης
Διευθύνων Σύμβουλος”.

Tagged

1 σχόλιο στο “Το έμπρακτο ευχαριστώ της AEGEAN στους επιβάτες της | 50% έκπτωση και 5.000 μίλια | ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *