panellenic

Ξεκίνησε πτήσεις η αεροπορική του ομίλου Καράτζη | Υψηλή ζήτηση για τις VIP υπηρεσίες της Panellenic | ΦΩΤΟ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται από τις 12 Μαϊου, οπότε και έλαβε όλες τις απαραίτητες από τις αρχές άδειες, η αεροπορική εταιρία του ομίλου Καράτζη για VIP πτήσεις και Business Aviation, Panellenic Private Aviation, η οποία από την πρώτη στιγμή εμφανίζει υψηλό πτητικό έργο και ενδιαφέρον.

Η εταιρία λειτουργεί ήδη ένα Cessna Citation XLS, 9 θέσεων, με παγκόσμιο δίκτυο, προσφέρει και υπηρεσίες ναύλωσης άλλων  μέσων, ενώ προχωρά και το πλάνο επέκτασης του στόλυ με αγορά και άλλων αεροσκαφών, όπως είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, τον Σεπτέμβριο 2020.

Ταξιδεύοντας με τα υψηλότερα πρότυπα η Panellenic Private Aviation παρέχει ιδιωτικές πτήσεις και πολυτελείς ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Ο στόλος της Panellenic διαθέτει υπερσύγχρονα αεροσκάφη, πλήρωμα καμπίνας παγκόσμιας κλάσης και premium υπηρεσίες πτήσης. Από την απογείωση έως την προσγείωση, η εμπειρία της Panellenic Private Aviation είναι ένα masterclass στην άνεση και την πολυτέλεια του 21ου αιώνα.

Η θυγατρική του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και ιδρύθηκε ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες αεροπορικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, προσφέροντας απευθείας πτήσεις σε όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Κάθε ταξίδι με την Panellenic Private Aviation σημαίνει ανέσεις υψηλού επιπέδου, καλό φαγητό και πλήρεις υπηρεσίες από και προς το αεροδρόμιο.

Λόγω COVID-19, η Panellenic Private Aviation εργάζεται ακούραστα για να διασφαλίσει την υγεία, την ασφάλεια και την άνεση των πελατών και των εργαζομένων.

Όλες οι πτήσεις ακολουθούν αυστηρά του κανόνες των δημόσιων αρχών Υγείας και διεξάγονται αυστηροί έλεγχοι υγιεινής και ασφάλειας με το μέγιστο επίπεδο προσοχής.

Αντώνης Καράτζης, Chairman of the BoD and CEO

Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες VIP, όπως ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο σαλονιών VIP, προσωπικές μεταφορές αεροδρομίου, εξειδικευμένο πλήρωμα καμπίνας, αποκλειστικές υπηρεσίες εδάφους και σχολαστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Σε αποκλειστική του δήλωση στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Αντώνης Καράτζης ανέφερε τον Σεπτέμβριο 2020: “Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή του ομίλου μας, στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασής του. Βλέπουμε, σύμφωνα με τα διεθνή στοιχεία, μια αύξηση 600%, στο ενδιαφέρον για διεθνείς πτήσεις παγκοσμίως, λόγω του κορονοϊού. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός δυνητικών πελατών και ο όμιλός μας, με μεγάλη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον ταξιδιωτικό – τουριστικό τομέα, μπορεί να καλύψει με επιτυχία. Παράλληλα, η αεροπορική μετακίνηση, με πολύ υψηλά standards, θα είναι ακόμη μια παροχή στους πελάτες των ξενοδοχείων μας”.

Και σε αεροδρόμια C

Κανένας εξωτικός προορισμός δεν είναι “μακριά” για την Panellenic Private Aviation.

Η Panellenic Private Aviation συνδέεται με ένα παγκόσμιο δίκτυο αεροδρομίων κατηγορίας C. Η πρόσβαση στα αεροδρόμια της κατηγορίας C είναι αποκλειστική και σπάνια, συνήθως λόγω των ιδιαιτεροτήτων του φυσικού τοπίου και η εταιρία προσφέρει αυτήν την υπηρεσία στους πελάτες. Από τη βάση στο Ηράκλειο, μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη, από τη Μύκονο έως τη Μαδέρα, την πόλη του Λονδίνου και το Λουγκάνο.

Η κα. Γιούλια Καράτζη, Vice Chairman
Ο κ. Μιλτιάδης Καράτζης

Τα αεροδρόμια της κατηγορίας C, όπως το Ίνσμπρουκ στην Αυστρία, χρησιμοποιούνται για εξειδικευμένα, πολυτελή ιδιωτικά ταξίδια και πτήσεις. Βρίσκονται σε αστικά κέντρα ή απομακρυσμένα περιβάλλοντα, αυτά τα αεροδρόμια μικρού διαδρόμου απαιτούν εξειδικευμένη πλοήγηση, τεχνικά συστήματα προσγείωσης και έμπειρους πιλότους. Αντιπροσωπεύουν μια πύλη προς δυσπρόσιτους προορισμούς, απρόσιτους στις κανονικές εμπορικές πτήσεις.

Ο όμιλος Καράτζη

Ο όμιλος Καράτζη, δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στους τομείς της Βιομηχανίας, του Τουρισμού και της Ενέργειας.

Στην Βιομηχανία, ο όμιλος δραστηριοποιείται στην κατασκευή καινοτόμων υλικών διχτυών για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, προχωρώντας σε διαδοχικές  εξαγορές εταιριών διεθνώς.

Ξεκινώντας με ένα μικρό εργοστάσιο στην Ελλάδα, η KARATZIS εξελίχθηκε σε διεθνή ηγέτη με ενεργή εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα και τη Γερμανία.

karatzis
Τα κεντρικά γραφεία του ομίλου στο Ηράκλειο Κρήτης

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων του Ομίλου περιλαμβάνει προϊόντα συγκομιδής: Δίχτυ χορτοδεσίας, Φιλμ ενσίρωσης και σπάγκο, Διχτυωτά Σακιά, Διχτυωτά σακιά με ετικέτες, Σωληνωτά δίχτυα, Δίχτυα παλετοποίησης για συσκευασία παραγωγής μετά τη συγκομιδή, Δίχτυ χριστουγεννιάτικων δέντρων, Ελαστικά δίχτυα κρεάτων, Δίχτυα κηπουρικής, Δίχτυα σκίασης, Δίχτυα για συγκομιδή τουλιπών και δίχτυα κατασκευής. Η συνολική παραγωγική ικανότητα υπερβαίνει τους 50.000 τόνους.

Το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της KARATZIS έγκειται στον καινοτόμο χαρακτήρα των προϊόντων της, τα οποία χαρακτηρίζονται όχι μόνο από κορυφαία πρότυπα ποιότητας αλλά και από την υψηλή προστιθέμενη αξία που τα καθιστά αναντικατάστατα για τους τελικούς χρήστες. Ταυτόχρονα, ο βασικός πυλώνας των επιτυχημένων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της KARATZIS βρίσκεται στη στέρεη βάση παραγωγής με συνολικό εργοστασιακό χώρο που υπερβαίνει τα 65.000 τετραγωνικά μέτρα.

Οι παραγωγικές μονάδες της Karatzis βρίσκονται σε: τρία εργοστάσια στο νομό Ηρακλείου Κρήτης, ένα στη Λάρισα του νομού Θεσσαλίας. Η εταιρεία διαθέτει επίσης εργοστάσιο παραγωγής στη Γερμανία.

Η ΚΑΡΑΤΖΗΣ δραστηριοποιείται επίσης στον εμπορικό τομέα, κατέχοντας  δύο εταιρείες, μία στην Ισπανία και μία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το 2016, 2018 και 2019, τρεις εμπορικές θυγατρικές προστέθηκαν στον όμιλο: Karatzis Rus (Krasnodar). Karatzis Italy (Μιλάνο)  και Pack Leader (Πολωνία).

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται ακόμη στον κλάδο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από το 2010 με την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων στην Κατερίνη, τη Λάρισα, τη Βοιωτία και το Ηράκλειο και συνεχιζόμενες επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Nana PrincessΕπιπλέον, ο όμιλος ασχολείται με τον ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα. Κατέχει το Nana Golden Beach στη Χερσόνησο, ένα πολυτελές all inclusive – συγκρότημα ξενοδοχείων και μπανγκαλόου με 500 δωμάτια και σουίτες και το Nana Princess Suites Villas & Spa με 112 σουίτες και βίλες, που είναι η νέα προσθήκη στο Karatzis Group, εμπνευσμένο από το όραμα να φέρει ένα ανώτερο επίπεδο φιλοξενίας στο νησί της Κρήτης, με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας, οι οποίες περιλαμβάνουν μια εκπληκτική ιδιωτική παραλία, εσωτερική πισίνα, εξωτερικές πισίνες, τελευταίας τεχνολογίας spa και γυμναστήριο 1.400 τ.μ., καθώς και έξι διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *