10 χρόνια σταθερή παρουσία της Χαλκιδικής στην έκθεση TTR στη Ρουμανία

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ρουμανίας TTR που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι 25-28 Φεβρουαρίου 2016.
Το περίπτερο 20 τ.μ. της Χαλκιδικής ήταν σε περίοπτη θέση και τράβηξε τα βλέμματα του κοινού και των επαγγελματιών του τουρισμού. Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα.
Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη επιλογή για τους Ρουμάνους τουρίστες και η Χαλκιδική βρίσκεται στη πρώτη τριάδα με το προϊόν “Ήλιος και Θάλασσα” να πρωταγωνιστεί.

chalkidiki_vouk_ 2016 02Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για την έναρξη της τουριστικής περιόδου που συμπίπτει με το Ορθόδοξο Πάσχα. Οι προκρατήσεις από το τέλος Μαΐου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα και γενικά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει φέτος ο ελληνικός τουρισμός, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία από την συγκεκριμένη αγορά.

Εκτός από τις αμέτρητες ομορφιές της Χαλκιδικής το ενδιαφέρον των Ρουμάνων επισκεπτών κέντρισε το παγκόσμιο έτος Αριστοτέλη 2016-2017.

Τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Τάσιος. Έντονη ήταν η παρουσία ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων.

Αξίζει να σημειωθεί η ξεχωριστή παρουσία της νήσου Αμμουλιανής μέσω της προσπάθειας του Αναπτυξιακού Συλλόγου του νησιού.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *